KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi sen yap bu güzelliiği ben diğer geleni jeep servisinde seninkinin boya koduna göre birebir boyatırım hemde. İstersen arb ön tampon bile taktırırım. Yok işte anasını sattımının memleketinde 1/18 zj. Bula bula en düşük 2001 buldum. Oda beni bozar biliyorsun
Arkadaşlar arada 7 fark yok ama at lastik.cb telsiz,u kilit,çekme halatı,çeki demiri extra aydınlatma gibi extralar oldu.Tutupta Ergun Abi'ninkiyle kıyaslarsanız hatırlatırım daha hiçbirimizde öle makine yok (musa zj,clandraz ve duman bu konunun dışındadır )
Ayrıca Alpaslan dediğin doğru dağların aslanı oldu (bakınız Amanoslar Fırnız Yayla Gezisi ).
Arkadaşlar arada 7 fark yok ama at lastik.cb telsiz,u kilit,çekme halatı,çeki demiri extra aydınlatma gibi extralar oldu.Tutupta Ergun Abi'ninkiyle kıyaslarsanız hatırlatırım daha hiçbirimizde öle makine yok (musa zj,clandraz ve duman bu konunun dışındadır )
Ayrıca Alpaslan dediğin doğru dağların aslanı oldu (bakınız Amanoslar Fırnız Yayla Gezisi ).