KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Önder abi her şey mükemmel Allah içinde yanlış anlamazsan bir eleştiri getireyim. Yorumdur neticede kişiye göre değişir.
Bence arka tampon aracın ihtişamının yanında çok zayıf kalmış..
Önder abi her şey mükemmel Allah içinde yanlış anlamazsan bir eleştiri getireyim. Yorumdur neticede kişiye göre değişir.
Bence arka tampon aracın ihtişamının yanında çok zayıf kalmış..
o da en kısa zamanda değişecek. sezonda ati çok yoğundu acele bi şekilde bu çıktı. ama atinin kendide dahil kimse beğenmedi benim arka tamponu ;D ;D ;D
bu ay içersinde değişecek ve zj ye yakışır bir arka tamponu olacak...
Önder Bey' in aracı gerçekten çok şık ve fonksiyonel. İnşallah beyaz versiyonu bize kısmet olur. Ben de şu an tampon araştırıyorum ama karar veremedim. Beyaz kasaya, beyaz tampon mu yoksa siyah tampon, siyah roof rack, yani siyah beyaz mı?
Önder Bey' in aracı gerçekten çok şık ve fonksiyonel. İnşallah beyaz versiyonu bize kısmet olur. Ben de şu an tampon araştırıyorum ama karar veremedim. Beyaz kasaya, beyaz tampon mu yoksa siyah tampon, siyah roof rack, yani siyah beyaz mı?
Yine zevk meselesidir yorumum kimseyi bağlamaz ;D
Bence Önder hocam senin zj ye siyah aksesuar harika gider. Gövde rengi aksesuarlar her renge gitmiyor. Beyazda bunlardan biri bence. Siyah siyaha oluyor ama beyaz beyaza bence çok yorar...