KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aslında ben de öyle düşünüyordum, fakat Kartalkaya gezisinin fotolarında beyaz bir XJ gördüm şiir gibiydi. Tamamen beyaz aksesuarlar tercih edilmişti. O fotoları gördükten sonra tekrar düşünmeye başladım
Nasıl ve ne tip uygulanacağı çok önemli ama. Dikkat ederseniz bu xj de standart tampon boylarında bir uygulama yapılmış ve çok hoş olmuş. Izgaralara kadar gelen korumalıklı dev bir ön tampon olsaydı boğardı. Bu kibar olmuş..
Bide arkadan resmi olsaydı tam süper olacaktı. taktım ben bu arka tampon işine
Nasıl ve ne tip uygulanacağı çok önemli ama. Dikkat ederseniz bu xj de standart tampon boylarında bir uygulama yapılmış ve çok hoş olmuş. Izgaralara kadar gelen korumalıklı dev bir ön tampon olsaydı boğardı. Bu kibar olmuş..
Bide arkadan resmi olsaydı tam süper olacaktı. taktım ben bu arka tampon işine
ben Xj yi severim hatta bence en güzel aksesuar kaldıran araç,ne yaparsan nekadar çok yaparsan o kadar güzel oluyor meret
başlık konusundada top sende uğur abi
ben konu başlığını değiştirmeyi beceremediğim için Xj yi ekleyemedim işin açıkçası
ben Xj yi severim hatta bence en güzel aksesuar kaldıran araç,ne yaparsan nekadar çok yaparsan o kadar güzel oluyor meret
başlık konusundada top sende uğur abi