KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gerçekten çok şık bir XJ aracım XJ olsa kesin o haldeydi şu an
Zj aksesuarda daha sınırlı kalıyor görsellik olarak bence o yüzdende hala çelik tampon bile taktırmadım benim kara boğama
Valla ön tamponda bir şekilde beğendiğimiz çıkarda bu arka tampon ne olacak bilmem. Ergun abinin açtığı bir konudaki gibi ağaçtan yapacaz bu gidişle. Tek umudum Önder abi bir yapsın görelim. Onuda beğenmezsek gel biz seninle xj alalım
Valla ön tamponda bir şekilde beğendiğimiz çıkarda bu arka tampon ne olacak bilmem. Ergun abinin açtığı bir konudaki gibi ağaçtan yapacaz bu gidişle. Tek umudum Önder abi bir yapsın görelim. Onuda beğenmezsek gel biz seninle xj alalım
alp dalga mı geçiyorsun.oyuncağı aşşağı yukarı hazır aldım yapılacak çok şeyi yok.motoru değişicez.traktör lastiği takıp arka difrensiyeli kaynatıcaz.göstergeler faaal hale gelecek,alttan su alan yerleri onarılacak(hanım bu mesajı okursa gene arabada yatıcam)
zj'de yapılacaklar: ön arka tampon,cege,winç
ön arka tampon konusunda arayış içinde olan arkadaşlara müjdeyi vereyim.elimizde kalıplar hazır.....