KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tüm burda yazılanları bir kere daha okudum ve allah muhabbetimizi bozmasın.sitenin en eski zj kullanıcılarından biri olarak bu tabloyu görmek büyük mutluluk.hepinize teşekkürler.adem abi pek mesaj yazmadığından birazdan onun izniyle fotoğraflarını eklemeye çalışacağım....
Konu başlığına XJ ve bir sonraki kasa KJ ilave edilmiştir. Cherokee ailesi geniş ;D Aşiret gibi
Fakat daha önce açılan '' Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?'' konu başlığı ile birleştirilmesinin pek uygun olmalacağını farkettim. Çünkü o başlıkta Gezenbilir'de bulunan ZJ sıralaması var
Hadi şimdi araçlarımızın beğenilen fotoğraflarını sergileyelim
alp dalga mı geçiyorsun.oyuncağı aşşağı yukarı hazır aldım yapılacak çok şeyi yok.motoru değişicez.traktör lastiği takıp arka difrensiyeli kaynatıcaz.göstergeler faaal hale gelecek,alttan su alan yerleri onarılacak(hanım bu mesajı okursa gene arabada yatıcam)
zj'de yapılacaklar: ön arka tampon,cege,winç
ön arka tampon konusunda arayış içinde olan arkadaşlara müjdeyi vereyim.elimizde kalıplar hazır.....
Yok be dalga geçmek ne haddimize. İkinciyi aldın ya zj ile ilgilenmezsin diye latife yaptım.
Tampon kalıparının uygulanmış halinide dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla...
ateş yükseltme kitini link atmışsın.tampon linki aşşağıda elimizdeki kalıpta birebir bu tampondan alındı.benim şu ana kadar gördüğüm en kullanışlı ve şık zj tamponu.Ergün abiyi orjinali Hakan Betir'in 5,9 una takılırken çağırmıştık.bende bi video var yükleyebilirsem birazdan huzurlarınızda olacak.
tampon ve gezenbilirli olmayan cherokee resimlerini başka bir başlıkta mı paylaşsak.ateşşş konu başlığına sahip çık
http://www.kevinsoffroad.com/zj/zj_bumpers.html
cüneyt abi haklısın bu başlıkta sadece bizlerin araçları olmalı yani gezenbilirin cherokeeleri
modifikasyon hakkındaki resim ve linkler için başka bir başlık açtım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31924.0
uğur abi bu konu dışı msj ları sen temizlersen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler