Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cannnn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,619
arkadaşlar ben 1 ci logoyu begendim gezenbilir ve duster araç resimli olanı. bence o noktada yoğunlaşalım otekiler bana çok kalabalık geldi göz yoruyor bence

Etiketler
cannnn' Alıntı:
Cok bomba olmus gercekten super ve kalin sapkali hirkalarda uretilebilir daga gezmeye giden arkadaslarimiz hep sicak tutar hemde bir takim oldugumuz belli olur :smiley:)

eyvallah kardeşim.bi açılım oldu valla hırkalar çadırlar şapkalar belki termos ve bardaklar ;D ;D
ama şeklimiz ne olursa olsun çok isterim yeterki bir takım olalım bi ambilemimiz olsun birbirimizi heryerde tanıyalım SAHİP ÇIKALIM.

En önemlisi 150 kadar kişi bu başlığı okumuş , şimdi bundan sonra kaç kişi daha inceleyecek kaç kişi aracına kapısına yada tamponuna , kaputuna yada çamurluğuna ufak yada büyük bu uygulamayı yapacak.

herkez olumlu yada olumsuz düşüncesini yazarsa emeğimiz boşa gitmemiş olur

:smiley:

...

d d.JPG

gayet güzel fakat söyle bi sorun var ben zamanında french duster yazdırıcaktım kapı altlarına matbaacıya gittgimde yok okadar olmaz makıne basmaz soyle olsa olur mu böyle olsa olur mu diye bir sürü agrıza cıktı bende vazgeçtim yani demek istedigim dacia ailesi ortak olarak bi logoyu kararlaştırdıgı zaman ebat boyut vs. logosunun çıktısını aldıgı zaman yazıcıdan matbaacılara yaptırabilirler ama benim yaşadıgım sorunu dacia ailesıde yaşar mı yoksa benim gittim matbaacıda mı sıkıntı vardı :smiley:

Bu konu hava da kaldi sanki ortak maatbaci bulmak gerek anlasmamiz gerek vs. Onun yerine yapilan en guzel sticker i tshirtlere bastirabiliriz artik heryerde flash bellek veya cd icinde ureticiye verdin mi iki gunde tshirte o basiyor ilerde bulusma olursa herkes o tshirtleri giyebilir :smiley:)

Benim haberim yok tu bu etkinlikten yada gormedim kusura bakmayin oyle az gelmesi iyi olmamis

youngsun' Alıntı:
Pusulali stickerdan ön kapılara birer adet ypistirilsa süper olur

Çok yoğun karakter dokusu görselliği bozar.
Sade ve az karakter resim en uygun stickerdir.

Tüm mesajları okuyamadan yanıt yazdım kusura bakmayın. :smiley:

devit3' Alıntı:
Faydası olur cann bey.
http://www.dafont.com/new.php?page=4&fpp=50&psize=l&text=GEZENBILIR%2FDUSTER

Gezenbilir adını hiç bozmayın lütfen. Standart renkler - ve fontlar dışına çıkmamanız ricası ile.

Gezenbilir Adı ve logosu tescilli.

Ynt: Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

TezzMertek' Alıntı:
Gezenbilir adını hiç bozmayın lütfen. Standart renkler - ve fontlar dışına çıkmamanız ricası ile.

Gezenbilir Adı ve logosu tescilli.
gezenbilir loogosunu bulsak onada şükretcez ama oda yokki?????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri