sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #33 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 traktör geldi o da battı ama onun fotosu yok bulamadım, videosunu bir ara eklerim ;D neyse ki Avukat Alper abimiz ve Şemsi abimiz kurtarmaya geldi bizi
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 traktör geldi o da battı ama onun fotosu yok bulamadım, videosunu bir ara eklerim ;D neyse ki Avukat Alper abimiz ve Şemsi abimiz kurtarmaya geldi bizi
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #34 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 en iyi arkadaş VİNCİ ALAN ARKADAŞ ;D ;D
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #35 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 .
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #36 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 . 3 saat sonra çıkabildik ;D haftalık gıdamızı almış olduk
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 . 3 saat sonra çıkabildik ;D haftalık gıdamızı almış olduk
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #37 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 evet karar verdim ki bana bu lastiklerden lazım ;D
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #38 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 aslında arazi aracı olarak bunlardan da olsa fena olmaz yolda karşımdan geldi
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 aslında arazi aracı olarak bunlardan da olsa fena olmaz yolda karşımdan geldi
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #39 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 cumartesi ise biraz pütür atalım dedim, boya yeni olunca çamurda yıpranmadan altlara pütür attık yeni moda gazete kaplama,hem de çok ucuza kaplama
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 cumartesi ise biraz pütür atalım dedim, boya yeni olunca çamurda yıpranmadan altlara pütür attık yeni moda gazete kaplama,hem de çok ucuza kaplama
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #40 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 .
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 30 Nis 2012 #41 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 bugünlük bu kadar , haftaya görüşmek üzere ;D
pandipieri Zirve Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,061 Tepkime Puanı 0 Yer Izmir Web www.derinuzay.com 1 May 2012 #42 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 cok guzel bir paylasim tesekkurler, gule gule kullanin kazasiz belasiz...
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 cok guzel bir paylasim tesekkurler, gule gule kullanin kazasiz belasiz...
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 1 May 2012 #43 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 pandipieri' Alıntı: cok guzel bir paylasim tesekkurler, gule gule kullanin kazasiz belasiz... Genişletmek için tıkla ... Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim Serkan Bey
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 pandipieri' Alıntı: cok guzel bir paylasim tesekkurler, gule gule kullanin kazasiz belasiz... Genişletmek için tıkla ... Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim Serkan Bey
kmert Ana Kamp Mesajlar 80 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 1 May 2012 #44 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 kardeşim sen ona birde 35 xtremleri tak bak nasıl kükrüyo o toyota...selamlar
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 kardeşim sen ona birde 35 xtremleri tak bak nasıl kükrüyo o toyota...selamlar
kmert Ana Kamp Mesajlar 80 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 1 May 2012 #45 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 mesela böyle
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 May 2012 #46 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 Ankara'da birisi 35 lastik taktı, ayna, mahruti kırıldı. Bu MTA'dan çıkanların dişli oranı nedir, 35 takmak için ne oran gerekir bilmiyorum ama standart haliyle kırdığına şahit olduk.
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 Ankara'da birisi 35 lastik taktı, ayna, mahruti kırıldı. Bu MTA'dan çıkanların dişli oranı nedir, 35 takmak için ne oran gerekir bilmiyorum ama standart haliyle kırdığına şahit olduk.
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 May 2012 #47 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 takip
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 2 May 2012 #48 Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 hayırlı olsun gule gule kullanın , aynı ıslemlerı bende yaptırıyorum yenı aracıma range rover classcıc, tabana serdıgınız ( doseme halısının altına) yalıtımın ısmı ve ozellıgı nedır nerden aldınız ogrenebılırmıyım.. teskkuler..
Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 hayırlı olsun gule gule kullanın , aynı ıslemlerı bende yaptırıyorum yenı aracıma range rover classcıc, tabana serdıgınız ( doseme halısının altına) yalıtımın ısmı ve ozellıgı nedır nerden aldınız ogrenebılırmıyım.. teskkuler..