Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavimor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,644
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

dolores' Alıntı:
merhaba..
yeni üyeyim.. facebook'ta gördüm geziyi, orada 74 kişi geliyor görünüyor ama sanırım 14 kişidir dogru olan? :smiley:
Sevgiler,
Buket Yaman

Buradaki liste ile oradaki liste farklı :smiley: Ama tahminimce 40-50 kişi gelecektir.

Etiketler

Yeni bir gezenbilirci olarark herkese selam
Bundan evvelki gezi fotograflarınız görünce içim cız etti ve bundan sonraki tura mutlaka katılmalıyım dedim. Ama yine kısmet değilmiş :( Allahın hakkı üçdür :smiley: kısmet bundan sonrakine. Hepinize verimli bir tur diliyorum. Şimdiden gözlerinize ve emklerinize sağlık.
Kolay gelsin
Ömer Sak
www.indexorg.com

yani bir tripotu esirgiyorsunuz arkadaşınızdan
valla helal olsun size yaniii:smiley:

Ankara'dan göndersem işinize yarar mı acaba.. :p
Valla ne diyim bilmiyorum ki insan böyle sadece okuyup katılamayınca kötü oluyo..Hepinize iyi eğlenceler diliyorum..

Arkadaşlar, ben yine fena gribe yenik düştüm, yarına kadar iyi olmassam bu gezi bensiz geçecek. :(

Facebook haricindeki güncel katılımcı listesi:smiley:

01- Amina Seçeroviç
02- Mustafa Tekiner
03- Aliko
04- Sedat Açıl
05- Derya Bayrak
06- Elif Kıvrakoğlu
07- Reha Yurdakul
08- Ufuk Sarnık
09- Erdal Fenerci
10- Mustafa Eraslan
11- Mehmet Nesur Karaçar
12- Tuğrul Arslan (2rull)
13- Seval
14- Mustafa Çoşkun
15- Caner
16- Behiye

BamBina' Alıntı:
Arkadaşlar, ben yine fena gribe yenik düştüm, yarına kadar iyi olmassam bu gezi bensiz geçecek. :(

bambişim bari sunuma geel...

aura' Alıntı:
bambişim bari sunuma geel...

Valla senden çok isterdim, biliyorsun ama, çıkarsam daha kötü olurum ki zaten şimdi yeterince kötüyüm. :(

Başka sefere ;)

Yağmur ve soğuk nedeniyle geziye talep olmadı ama kısa fotoğraf sunumlarının ardından küçük bir ekip olarak yiyenbilir grubu oluşturup canım ciğerime gittik. Adamlar hakkaten yiyo abi :smiley:

Yolda kafenin içinde bulunan Şevrole'yi çektik. Sedat da daha güzeli var. :smiley:

P1240691.jpg

Şakam maka bayağı yedik... :D Yiyenbilir gurubu olarak çook aktif bir pozisyonda idik ;D Masada hiç RİZE'li yoktu............ ;)
Mustafa bey Yiyenbilir masasında çektiğiniz resimleride burada görmek isteriz.

Bu arada buda şavroleyi oğlumla beraber çektiğim an.

avrole.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri