Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Yüzlerce defa istiklale çıktım, ama hiç bu gözle bakmamıştım.
Rakamlar konusunu duyduğumda da, sonuçları çok merak ettim ama fotoğrafları bu şekilde ilgi ile izleyeceğimi tahmin etmemiştim.
Alın benden iki itiraf ;D
Bir de önerim var, 53 fotoğrafları konusunda oylama yapılsın, bakalım en çok hangisi ilgi çekecek.
Benim şimdiden bir favorim var bile
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Merhaba arkadaşlar,
Gruba yeni üye oldum..Gezinizde çektiğiniz fotoğrafların hepsi birbirinden ilgi çekici ve güzel.Ellerinize sağlık.Fotoğraflara ve yorumlara baktıkça keşke katılsaydım dedim.Umarım bir daha ki sefere...
Bu arada bir sorum olacak.Şu anda Canon powershot A520 marka makineye sahibim.Bu makina ile de gezilerinize katılıp çekim yapabilirmiyim yoksa daha profesyonel makina mı olması gerekir? Şimdiden teşekkürler...
Ailemize hoşgeldiniz. Makine konusuna gelince böyle bir zorunluluk yok. Önemli olan o ortamı birlikte soluyabilmek, güzel vakit geçirebilmek, fotoğraf adına birşeyler paylaşabilmek... A520 benim eski makinemdi ve gerçekten iyi işler çıkartıyor Bundan sonraki gezimizde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Çok güzel fotoğraflar yüklenmiş gerçekten.. Ellerinize sağlık.. Bende de 200+ fotoğraf var, 2-3 gün içinde eleme yapıp birkaçını yükleyeceğim (yarın tez savunmam var çok fena )
Bu arada Berk "53" olayını bitirdi diye düşünüyorum.. Sona saklıyor sizi heyecanlandırmak için
geziyi düzenleyenlere ve katılanlara teşekkürler.. bir daha ki gezide daha da çok katılım olur diye tahmin ediyorum.. görüşmek üzere..
Öyle gezip çekilmekle olmaz di mi?
Her ne kadar geziye sonradan eşlik etsem de birçok arkadaşı uzun zamandır yeniden görmek güzel oldu. Ve tabi yeni katılımları görünce ekstra sevindim. Güzel bir gidiş görüyorum.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık diyerek birkaç kare ekleyeyim.
Yıllardır Taksim'e gitmeme rağmen görmediğim sokakları bile görme imkanım oldu. Çok keyif aldığım bir gezi oldu. Herkese teşekkür ederim bu keyif için...