Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,618
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Özellikle konu dışı olan fotoğrafları çok sevdim.

Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Öncelikle teşekkürler. XtrmPrgrmmr (ULAŞ)

Ama
penguen (ZEYNEP) tebeşirle yazılan 50
axonmania (MURAT) Formüllü 53
eftalya (ESRA) 360, ahşap kapıdaki 27 , gölgedeli 10
nayilbodrum (NAYİL) duvara kazılmış 28
animated ( ) 10-P
caner (CANER) duvara yazılı saat 1 - 12
berksito (BERK) donkişotlu 26A
slicone soul (CAN) 29

ve diger arkadaşlarımın yüklenmeyen fotoğraflarına dikkat çekerim.

BU ARADA; Ben kıskanç bir adamım bu fotoğraflar nekadar güzel yaaaa.

Selamlar herkese şehirdışında olduğum için bu seferki etkinliğe katılamadım...
Çok özel ve güzel kareler çıkmış emeğinize sağlık...
Yeni katılımcılarada gezenbilire hoşgeldiniz diyorum...

Belli ki rakamlar dışında da çok güzel fotolar çıkmış. Gezide makinamın olmamasına üzülmüştüm ama, fotoğraflarınıza baktıkça o üzüntümü gideriyorum.

Şarkı söylemek lazım...

Sesi SEVGİ duyuyormusunuz?

Sevgili Esra (eftaLYa),

Her ne kadar "Kimse sayıdan başka fotoğraf çekmesin. Geziden sonra tek tek kontrol edecek, çekilenleri sileceğim. " desen de olan oldu işte

rakamdan başka fotoğraf çekeni parçik pinçik yaparım dedim. sanırım korkutucu olamadım.. tüh
hepinizin emeğine sağlık. çok güzel kareler yakalamışsınız.

Aranıza yeni katıldım... Çok eğlenceli bir pazar günü geçirdim gezenbilir ekibiyle...Beyoğlunu talan ederek ortaya güzel şeyler çıkarttık... Gezide emeği geçen ve geziye katılan herkese teşekkürler.

Önce sayılardan başlayalım... Seçmece bir kaç fotoğrafımı koyuyorum...

Tabi bazen de karşıma sayılardan daha çekici şeyler çıktı... Aralara biraz da onlardan koyalım))))...

Arkadaşlar böyle haksızlık olmuyormu

Belli bir konsept üzerine çekimler yaptık, şimdi konu dışı fotoğraflar güzel ama böylede olmuyorki diye sitemkar bir hava estirmek istiyorum

KarGAdaN' Alıntı:
Tabi bazen de karşıma sayılardan daha çekici şeyler çıktı... Aralara biraz da onlardan koyalım))))...

Eğer sorun oluyorsa silebiliriim fotoğrafları. Konu 5 sayfa olmuş bu 5 sayfada sayılar dışında da oldukça fazla fotoğraflar var.
Siteminizin neden benim fotoğraflarımı bulduğunu anlamadım doğrusu ;D

Hayır tabiki size değildir, sadece örnek vermek vesilesi ile sizin oldukça güzel fotoğraflarınızı örnek gösterdim yanlış anlamayınız

Aslında ben de sayılardan baya sapmışım... Fazlaca sayı fotoğrafım var ama çoğu diğer arkadaşların fotoğraflarıyla aynı kadraja veya aynı sayıların farklı açılardan görüntülerine sahip olduğundan onları pek yüklemek istemedim. :

Gerçekten şuan bu başlıktaki fotoğrafların %80'i makinemde farklı kadrajlarla mevcut ;D

Şöyle bir durum ortaya çıkıyorki o kadar kişi gezdik, herkes hemen hemen aynı fotoğrafları çektik ama bazılarımız farklı kareler yakaladı.

Zaten güzel olan herkesin baktığı ama göremediği karelerdir...

Bu sebepten bu başlıkta konsept ile alakalı fotoğrafları görmek isterim kendi adıma ben şahsen

Arkadaşlar neden baskıcı anlayışla yazıyorsunuz anlamıyorum...Resimler aynı gün çekilenlerse sorun yok..Biz resim gönüllülerini mahrum bırakmayın...