Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Tebrik etmek için yazamadım bir türlü ama başta -punchrf olmak üzere herkese tebrikler. Sanırım güzel de muhabbet olmuştur. Tüm fotoğraflar çok güzel ama ne bileyim punchrf'inkileri daha yakın buldum.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Selamlar herkese şehirdışında olduğum için bu seferki etkinliğe katılamadım...
Çok özel ve güzel kareler çıkmış emeğinize sağlık...
Yeni katılımcılarada gezenbilire hoşgeldiniz diyorum...
rakamdan başka fotoğraf çekeni parçik pinçik yaparım dedim. sanırım korkutucu olamadım.. tüh
hepinizin emeğine sağlık. çok güzel kareler yakalamışsınız.
Aranıza yeni katıldım... Çok eğlenceli bir pazar günü geçirdim gezenbilir ekibiyle...Beyoğlunu talan ederek ortaya güzel şeyler çıkarttık... Gezide emeği geçen ve geziye katılan herkese teşekkürler.
Önce sayılardan başlayalım... Seçmece bir kaç fotoğrafımı koyuyorum...
Eğer sorun oluyorsa silebiliriim fotoğrafları. Konu 5 sayfa olmuş bu 5 sayfada sayılar dışında da oldukça fazla fotoğraflar var.
Siteminizin neden benim fotoğraflarımı bulduğunu anlamadım doğrusu ;D
Aslında ben de sayılardan baya sapmışım... Fazlaca sayı fotoğrafım var ama çoğu diğer arkadaşların fotoğraflarıyla aynı kadraja veya aynı sayıların farklı açılardan görüntülerine sahip olduğundan onları pek yüklemek istemedim. :
KarGAdaN' Alıntı:
Aslında ben de sayılardan baya sapmışım... Fazlaca sayı fotoğrafım var ama çoğu diğer arkadaşların fotoğraflarıyla aynı kadraja veya aynı sayıların farklı açılardan görüntülerine sahip olduğundan onları pek yüklemek istemedim. :