Arkadaşlar ilaveler oldukça ben burayı tek başlığa düşüreceğim.Siz normal yazışmalarınızı yapınız.Düzenlemeyi ben yapacağım.Kişi kendi aracını tanıttıktan sonra ben mesajı silip konuyu ilk başlığa ilave edeceğim.Böylece görüntü kirliliği olmayacak.Kimse mesajım silindi diye alınmasın lütfen.
Hüseyin aracının model yılını yazarmısın lütfen ?
Ok Nadir Abi, top sende o zaman.. Anladığım kadarıyla sen mesajar geldikçe bir liste halinde toplayıp düzenleyip deva edeceksin, tek tek ekleme listeden daha düzgün olacak kolay gelsin, eline emeğine sağlık.
Arkadaşlar ilaveler oldukça ben burayı tek başlığa düşüreceğim.Siz normal yazışmalarınızı yapınız.Düzenlemeyi ben yapacağım.Kişi kendi aracını tanıttıktan sonra ben mesajı silip konuyu ilk başlığa ilave edeceğim.Böylece görüntü kirliliği olmayacak.Kimse mesajım silindi diye alınmasın lütfen.
Hüseyin aracının model yılını yazarmısın lütfen ?
Alper benim orjinal jant lastikler boşa çıktı.. aldım 19 inch 255 55 19 jant ve pirelli P zero lastik takımı bu haftasonu.. haberin olsun abi.. stepne bana kalsın 4 adet jant lastik 235 16 inch jant orjinal verebilirim..
İletişim bilgilerini yazmayan arkadaşlar var.Tabii ki bir mecburiyet yok.Ben profil listelerinde yazan e-mail adreslerini alacağım.
Ancak vermemekte ısrar edenleri resimdeki arkadaşlarımız ziyaret edip bilgilerini elden alacaklar.
Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim.