KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ufuk bey, biz gezmenize birşey demedik, gezin, yeyin, için.
Ama bizede hak verin, gerçekten bu kadar çok fotoğraf severin bulunduğu bir gezi için az oldu bu fotoğraflar
Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)
hsbasar' Alıntı:
Ufuk bey, biz gezmenize birşey demedik, gezin, yeyin, için.
Ama bizede hak verin, gerçekten bu kadar çok fotoğraf severin bulunduğu bir gezi için az oldu bu fotoğraflar
Arkadaşlar bu fotoğraftaki sanırım bir otel olmalı.Adı nedir,nerededir burası Asos mu?Yazın gittiğimde bu mekanı atlamak istemiyorum.Bilgi verirseniz memnun olurum
teşekkürler meseregan Bilenlerden birisi de bu otelin adını yazarsa sevinirim.Tur esnasında kaldığınız otel bu muydu yoksa,eğer buysa fiatları sanırım nette sitesi vardır oradan bulabilirim...
lizz' Alıntı:
Arkadaşlar bu fotoğraftaki sanırım bir otel olmalı.Adı nedir,nerededir burası Asos mu?Yazın gittiğimde bu mekanı atlamak istemiyorum.Bilgi verirseniz memnun olurum
O fotoğraftaki yer asos sadece çay içmek için uğradığımız fakat 21 gün kaldığımız asos otel ilk açıldığı sene o balkonlu odada kalmıştım,bana o günleri tekrar yaşattığınız için çok tesekkürler,
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
O fotoğraftaki yer asos sadece çay içmek için uğradığımız fakat 21 gün kaldığımız asos otel ilk açıldığı sene o balkonlu odada kalmıştım,bana o günleri tekrar yaşattığınız için çok tesekkürler,
Çekenlerin ve paylaşanların ellerine gözlerine sağlık 21 gün olmasa da olur bana 3 gün yeter.Kalan vaktimi daha başka yerleri keşfetmek için kullanmak isterim.Darısı başıma
lizz' Alıntı:
Çekenlerin ve paylaşanların ellerine gözlerine sağlık 21 gün olmasa da olur bana 3 gün yeter.Kalan vaktimi daha başka yerleri keşfetmek için kullanmak isterim.Darısı başıma
İnşallah ama 3 gün yetmez, orası berhamkalenin iskelesiymiş eskiden, ufak biryer değil, tepede koskoca berhamkale var ,bence en az bir haftalık git ,o seneler yerleşime izin verilmiyordu,araçsız çok zor olabilir.
Akdenizliyim ne de olsa, 2 yıl da Rize'de yaşadım balık kültürüm fena değildir,hepsinin adı ezberim de olmasa da çok çeşit tadmışlığım vardır. Bana kalsa ben bütün yaz kalırım orada arkadaşlar da...Ne yazık ki gariban öğretmenim ben :-\ :-\ Ve geride görmem gereken Marmara kıyılarına da vakit ayırmam gerektiği için ki İzmit'e kadar devametmek istiyorum, 3 gün dedim ama bilmiyorum gene de Bakarsınız mest olurum ve bütün tatili orada geçiririm,diğer tarafları başka bir zamana ertelerim...