KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
lider takıma bir haftada 7 gol atmış da olsak benim gönlüm bu sene Sivas ın şampiyon olmasından yana. yahu şu yaşa geldim bir kere arada trabzonu hatırlıyorum lig şampiyonu.. başka hep aynı. fb-gs-bjk... bu tekel durumu hiç eğlenceli değil..
ben de endüstriyel futbola karşıyım, nerde kulüplerin şirketleşmeden önce altyapıdan gelen futbolcuları...şimdi bakın A takımda 2-3 ü geçmiyor altyapıdan gelenler...şampiyon beşiktaş olsun bu sene, benim kızım 9 yaşında şampiyonluk göremedi daha, ama şu var kulüp özkaynaklarına dönerse isterse 2. veya 3. ligde oynasın Beşiktaş.onu da tercih ederim
ben de endüstriyel futbola karşıyım, nerde kulüplerin şirketleşmeden önce altyapıdan gelen futbolcuları...şimdi bakın A takımda 2-3 ü geçmiyor altyapıdan gelenler...şampiyon beşiktaş olsun bu sene, benim kızım 9 yaşında şampiyonluk göremedi daha, ama şu var kulüp özkaynaklarına dönerse isterse 2. veya 3. ligde oynasın Beşiktaş.onu da tercih ederim
katılıyorum ben de, genclere yatırım yapma, klup parasını sac saga sola, saglıksz sadece taraf olan ama tarafından habersız olan bır nesıl yarat...ahhh vahsı kapıtalzm ahh sen nelere kadırsın