KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Beşiktaşlı olarak şampiyonluğa tabiki seviniyorum ama Mustafa Denizli bu şampiyonluğu hakettimi bilmiyorum. Ertuğrul Sağlam harcandı, onun alt yapısıyla şampiyon olundu hazmedemiyorum.
Beşiktaşlı olarak şampiyonluğa tabiki seviniyorum ama Mustafa Denizli bu şampiyonluğu hakettimi bilmiyorum. Ertuğrul Sağlam harcandı, onun alt yapısıyla şampiyon olundu hazmedemiyorum.
Al benden de o kadar. Isınamadım Denizliye. Beşiktaşlı gibi durmuyor gözümde.. Ayrıca Demirören de fiyaskodur. Asıl olan taraftar. Bu sene görevini tek yapan taraftardır bana göre..
Sivas iki yıldır bu şekilde yapıyo, bir beşiktaşlı olarak, sivas şampiyon olsa daha çok sevinirdim heralde (üç büyük tekelinin kırılması adına) ama ben bu durumun sivasın politikası olduğu düşüncesindeyim.