KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Özellikle kazanmasini istedigim bir takim yok. Farkli sampiyonlar ciksin isterim her zaman. ama özellikle kazanmasini istemedigim bir takim var: fenerbahce. gerisi cok da önemli degil. takip etmiyorum zaten futbolu.
Efenim... Şimdiye kadar Bosna'yla oynanan maçlarda hep Türkiye'yi tuttum. Bu sefer Bosna'yı tutacağım, çünkü ilk kez böyle bir şans yakaladık. Ailem Türkiye'yi tutacak ve bana da kızıyorlar. ;D
Ama şu da var, Türkiye de yenerse üzülmem. Kısacası, benim için kolay bir maç, her türlü sonuca sevinirim.
19.Dünya Kupası Eleme maçlarında oynanacak Bosna Hersek Türkiye maçında herzaman ki gibi Bosna Hersek kalbimize,Türkiye tüm sevgimizle ve desteğimizle finallere....
İlk ben yazayım bari.Tebrikler Emine.Bosna-Hersek milli takımına Afrikada başarılar dilerim.
Bizimkilere yakışmayacaktı zaten.Böyle bir hoca ve böyle bir ekip ile işimiz zor.
İlk ben yazayım bari.Tebrikler Emine.Bosna-Hersek milli takımına Afrikada başarılar dilerim.
Bizimkilere yakışmayacaktı zaten.Böyle bir hoca ve böyle bir ekip ile işimiz zor.