KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fenerbahçe'nin rakibi Chelsea oldu
Başarılar.............
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin FC Chelsea takımı ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk maçı İstanbul'da oynayacak.
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Kurada İngiltere'nin FC Chelsea takımıyla eşleşen Fenerbahçe, ilk maçı 1 ya da 2 Nisan'da İstanbul'da oynayacak. Rövanş maçı ise 8 ya da 9 Nisan'da yapılacak.
Kura çekimi sonucunda Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri şöyle gerçekleşti:
Arsenal (İngiltere)-FC Liverpool (İngiltere)
AS Roma (İtalya)-Manchester United (İngiltere)
FC Schalke 04 (Almanya)- FC Barcelona (İspanya)
FENERBAHÇE (TÜRKİYE)-FC Chelsea (İngiltere)
Oldum olası futboldan hoşlanmayan ve takım tutmayan bir insan olarak bu Türk takımı karşısında yabancı takımı tutma olayını anlamamışımdır. Şu an Şampiyonlar Ligi'ndeki takımlara bakarsanız, hepsinin tarihlerinde birkaç uluslararası kupa olduğunu görürsünüz. Onların bu tip bir maçta yabancı takımı desteklemeleri, kendi ülkelerinin takımıyla ilgili bir sıkıntı yaratmaz çünkü zaten hepsinde bir doymuşluk var. Fakat Türk takımları (her ne kadar Galatasaray UEFA Kupası'nı kazanmış da olsa) başarıya aç. Ne zaman ki iki Türk takımı çeyrek finalde, yarı finalde veya finalde birbirleriyle karşılaşır işte o zaman rekabetten söz edilebilir. Ama diğer türlü yabancı takımı desteklemek gibi eylemler, sadece yapan kişileri ve gıyabında takımlarını küçük düşürür.
Eminim Gezenbilir olarak Avrupa Kupaları'nda hangi takımımız oynarsa oynasın aynı şekilde desteklerdik. İnşallah Fenerbahçe sonuna kadar gider
Ben üzerinden 20 sene geçmiş ve hala unutulmayan 5-0'lık muhteşem GS - Neuchatel maçında Ali Sami Yen'de sevinçten havaya zıplamış
bir FB'liyim.Aynı şekilde UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarını da gönülden destekledim.Tabii yurtdışı müsabakalar yapan tüm Türk takımlarını da.
Olayın gerçek yüzü anlaşıldı; hatırşinas aslan parçaları chelsea'ye karşı yaşadıkları 5-0'lık yenilgiyi unutmamışlar ve kendilerini tebrik etmek için alana kadar gitmişler afffferim valla ben hep derim galatasaray seyircisi aslında göründüğü gibi değil centilmenliği türk futbolu galatasaraydan, üniversite geleneğinden öğrendi fakat konjonktür yordu malesef onları halbuki biz fenerliler biliyoruzki aslanlar olmadan biz bi hiçiz en başta biz izin vermeyiz aziz başkanda tabi galatasarayın tarihin tozlu raflarına kalkmasına gerekli müdahaleyi yapacaktır rekabeti korumak için bizim büyükmek için gs'ye ihtiyacımız var gerçi artık yeni rakiplerimiz var dünya ligindeyiz nede olsa hehe 8) 8) 8)