KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar mesai arkadaşım, "biz o yoldan 3 yıl önce BMC ile balık taşıyorduk" diyor. Yaşar hocam artık "hard off road" parkurlar seçelim. yolda kalalım, batalım gerekirse devrilelim.
yaşar hocam 1975 yılında bmc ile biz bükünsuyu denilen yerden odun indirirdik acı ama gerçek olaylar yaşadık bizim taşıma fiyatını yüksek bulan antakyanın odun tüccarları kendileri antakyadan kamyon göndermişlerdi biri hariç hepsi boş döndüler biz buradan yüklü araba indiremeyiz dediler bir tane kalan kamyonuda ustam bana indirtmişti şimdi aynı olayı tatlısu off roadcusu antekeliler yine yaşatacak haberin olsun demedi deme hocam
iki yerde yolu şelale kesiyor birincisi solun solunda tek şelale ikincisi de solda 15 taneden fazla şelale birleşip yolu geçiyor diğer yerler sürekli viraj
iki yerde yolu şelale kesiyor birincisi solun solunda tek şelale ikincisi de solda 15 taneden fazla şelale birleşip yolu geçiyor diğer yerler sürekli viraj
hocam ben kamyonu kullanıyorum mal sahibi yanda sincandan sonra kızılkaya virajları var araba üç manevrada dönüyor rampanın dibinde adamı indirdim takoz niyetine açık olan arka kapaga iyi bir odun koydum virajda manevra yaparken tetikte ol bu odunu dursam dahi tekerin arkasına koy dedim sağ selim rampaları çıktık adam sarı benizli olmuştu acı hatıram sarısekiden şoför inayet abiyi o virajlarda kaybettik allah rahmet eylesin
hocam senin bahsettiğin şelaleler benim bahsettiğim bükünsuyu,seydihanın daha kuzeydoğusuna denk geliyor sanırım zaten bu sizin bahsettiğiniz yollar yeni ,70 li yıllarda yol sincandan çıkar bükünsuyu,hacılaryurdunda biterdi bizim ordan kaledibinden,yonsul sonra küllü denen yerdeki yolla birleşmesine az kalmıştı ama bağlanmadı kaldı
Yaşar hocam güzergahı harita üzerinde işartleyim dedim ama olmadı. dağda uydudan da olsa yolumu kaybettim.
Ama güzel gezi olacak. tam taçhizatla hazırım.
Canon 450D fotoğraf makinası
Tripod
ve ben ;D
Yaşar hocam güzergahı harita üzerinde işartleyim dedim ama olmadı. dağda uydudan da olsa yolumu kaybettim.
Ama güzel gezi olacak. tam taçhizatla hazırım.
Canon 450D fotoğraf makinası
Tripod
ve ben ;D
yaşar hocam 1975 yılında bmc ile biz bükünsuyu denilen yerden odun indirirdik acı ama gerçek olaylar yaşadık bizim taşıma fiyatını yüksek bulan antakyanın odun tüccarları kendileri antakyadan kamyon göndermişlerdi biri hariç hepsi boş döndüler biz buradan yüklü araba indiremeyiz dediler bir tane kalan kamyonuda ustam bana indirtmişti şimdi aynı olayı tatlısu off roadcusu antekeliler yine yaşatacak haberin olsun demedi deme hocam
merhaba arkadaşlar
acaba b geziye İskenderundan katılacak olan var mı? tabi aynı zamanda arabasında boş yer olan da var mı? bu geziye ben de katılmak istiyorum ama offroad aracım olmadığı için kendi aracımla gelemiyorum. o nedenle yanına co-pilot arayan arkadaş varsa bende katılabilirim.
merhaba arkadaşlar
acaba b geziye İskenderundan katılacak olan var mı? tabi aynı zamanda arabasında boş yer olan da var mı? bu geziye ben de katılmak istiyorum ama offroad aracım olmadığı için kendi aracımla gelemiyorum. o nedenle yanına co-pilot arayan arkadaş varsa bende katılabilirim.