KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)
çamurcu' Alıntı:
Arkadaşlar resimler harika , izlemesi bile ne kadar keyif verici , hele oralarda olmanın tadına hiç doyulmaz.Emeğinize sağlık, harika manzara fotoları için hepinize teşekkür ederim.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (18 Nisan 2010 pazar
asem spor' Alıntı:
erdinc bey ,
cok güzel bir gezi oldu hala o güzel görüntüleri hissediyorum,keşke yasar hoca ve erken gitmek zorunda olan arkadaşlar daha cok kalabilseydi.
sizde grup sorumluluğunu, yasar hoca gittikten sonra gayet güzel aldınız cok basarılıydı herşey icin tesekkür ederim.
Erhan Hocam pazar öğleden sonra windsurf grubunuzla denize açılacağınıza rağmen, sabah erken bir saatte bizimle buluşup geziden bir gün önce ve gezi boyunca enerjinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca ben dahil, grupta yüzmeyenlerin tamamı, siz muhteşem Karamağara koylarında yüzerken aklımız siz de kalmadı değil hani
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (18 Nisan 2010 pazar
yasarergun' Alıntı:
Kusura bakmayın erken ayrılmak zorunda kaldım ama orada tam gün kalmak ve hatta gece de kamp yapmak lazım
bu arada resimleri ben biraz geç ekleyeceğim siz resimleri ekleyin bir de katılım listesini Erdinç Bey ekleyecekti onu da bekliyorum. Toplam 16 araç vardı eğer dönerken yoldan katılan olmadı ise
Ayrıca belki farkettiniz belki farketmediniz ama bu geziye bitene kadar tek satır yazmadım grup kendisi planladı rotayı belirledi katılımcıların sayısını 3 katına çıkarttı artık daha geniş bir dost grubumuz oldu. Bu gidişle yakında bir haftada iki rota bile yaparız diye düşünüyorum.
Erdinçbey
içten davetinizi aldım da sizleri bursaya davet etmeyi unuttum kusura bakmayın sizleride bursada görmekten mutluluk duyarım.neler yaptığımızı görmek isterseniz "uludağda keyifli bir gezi" konu başlığına bir göz atabilirsiniz fotolarımız sizlerinki kadar güzel olmasada idare edersiniz telefonla bu kadar olabiliyor.
modelci61' Alıntı:
Erdinçbey
içten davetinizi aldım da sizleri bursaya davet etmeyi unuttum kusura bakmayın sizleride bursada görmekten mutluluk duyarım.neler yaptığımızı görmek isterseniz "uludağda keyifli bir gezi" konu başlığına bir göz atabilirsiniz fotolarımız sizlerinki kadar güzel olmasada idare edersiniz telefonla bu kadar olabiliyor.
Bizimle aynı tarihte Bursa'da yapmış olduğunuz geziniz gerçekten çok güzel ve bol çamurluymuş videolarda çok güzel. İleri de Hatay' da Bursa'da ve ortada buluşmak üzere
Erdinç bey geziniz çok güzel olmuş ,ben duyrunuzu geç farkettim (gerçi 18 nisan benim için olanaksızdı.) inşallah daha sonraki projelerde
görüşmek dileği ile
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Erdinç bey geziniz çok güzel olmuş ,ben duyrunuzu geç farkettim (gerçi 18 nisan benim için olanaksızdı.) inşallah daha sonraki projelerde
görüşmek dileği ile
Orhan Bey, hayırlısıyla bize doğayı, doğa sevgisini aşılayan, dayanışma, yardımlaşma, fedakarlık, mütevazilik gibi kavramları hatırlatan, gezenbilir.com'la tanıştıran, maceraperest, profosyonel, doğanın dilini konuşan, aydın iki Hocamızın, Yaşar ve Erhan Hocalarımızın organizasyonları ile Hatay'da yakında kamplı gezilerimize başlamak istiyoruz. Sizi ve Hatay dışından gelecek gezenbilir üyelerini, Hatay'da düzenlenecek kamplı geziler de görmekten çok mutluluk duyarız.
zevk duyarım ,yeterki,zamanlama sorunumuz olmasın ,kayseri bayramiç etkinliğine çok istememe rağmen katılamıyorum ,nedendir bilinmez herşey alt üst durumda ,sizlerle tanışabilmek benim için kazanç olacaktır, sağlıcakla kalın.