Erdinçcim geçen yıl yeni bir mahalleye taşındık. Ordaki bir iki komşum sürekli ava giderlerdi. Sonra bana da bulaştırdılar o hastalığı. Tabi ava gittiğimiz yerler sarp olduğu için normal arabalarla olmuyordu. Gerçi komşuların pikabı falan var. Sonuc olarak bir land defender aradım bir süre. Eskileri içime sinmedi, yenilerine gücüm yetmedi. Derken çok temiz 2007 model bir Lada Niva denk düştü. Belki hatırlarsın öğrencilikten kalma bir opel corsam vardı. Onu takasa verdim ve üstüne biraz para saydım. Şimdilik ava, dağa, bağa onunla gidiyorum.
İkiz fıstıklar ne alemde, özledik valla. Bu hafta sonu kısmet olursa cuma-pazar bir arsuz yapalım diyoruz Ceyla ile. Selamlar...
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)
Herkese Selamlar,
17 Ekim 2010 Pazar günü mini Off-Road + Tekne Gezisin de tekrar bir araya gelmek istiyoruz. Geziyle ilgili ayrıntılar aşağıdaki linktedir. İsimlerinizi en kısa zaman da yazmanızı bekieyeceğiz. Hatay dışından gezenbilir üyelerini aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Az önce Erdinç'le tel.de konuştum, o da sizden ve sizin de daha önce niva sahibi olduğunuzdan bahsetti. Çelik jant olayına girmiş miydiniz, tavsiye eder misiniz?