Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,539
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

yapmaya abii valla abi bu aralar çekimler vs yoğun için gitti bak şimdi....

Etiketler

babaloz' Alıntı:
yapmaya abii valla abi bu aralar çekimler vs yoğun için gitti bak şimdi....
off road haberler ve duyurular sayfasına gir bak neler kaçırdığına sonra yorum yap sen olsan ne resimler çıkarırdın

eyv abi haklısın....acısını çıkaracam

Sedat abi buneya saymakla bitmez bir orduyu donatır bu malzemeler ancak hepsi lazım 06/02/2011 pazar günü senden habersiz aynı yolu motorsikletcilerle geçtim bende jeeple arkalarındaydım benim dışarda okuyan oğlum gelmişti oda motoruyla katıldı yolda bizi bekleyen sürpriz vardı yolda heyalanla birlikte koca çam ağacı yolu kaplamıştı hava kararmaya yakındı aynı yolu tekrar dönmek zordu yol kapalıydı motorlu hızar lazımdı ben Almıştım ancak yanımda değildi ama almak lazımmış bu arada Allah tan yukarıda motor sesi duyduk adamdan rica ettik emanet motorla devrilen ağacı keserek yolu açtık.diyeceğim oki arazide her alet lazım oluyor bu açıdan üşenmeyerek her malzemeyi yanınızda taşımanız büyük bir özveri kutlarım.buarada evinin gölgesinden geçtik aracınıda gördük kahveni içmeye gelecektik ancak motorcular yolumuz uzak deyip başkazamana bırakalım deyince cemaata uydum selamlar

küçük ağa' Alıntı:
cezalısın hasan bey insan haber verir
Ceza başımüstüne Sedat abim evine gelip sohbet edip çay kahve içeceğiz enüst katta denizin manzarası harika.Hanıma sizin evi Bahçeyı anlatmıştım çocuklarda bahçeyi,köpeği,tavukları,ördekleri merak etmişler geleceğiz inşallah.

buyrun bekleriz şeref verirsiniz aile efradına selamlar