Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,467
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

yapmaya abii valla abi bu aralar çekimler vs yoğun için gitti bak şimdi....

Etiketler

babaloz' Alıntı:
yapmaya abii valla abi bu aralar çekimler vs yoğun için gitti bak şimdi....
off road haberler ve duyurular sayfasına gir bak neler kaçırdığına sonra yorum yap sen olsan ne resimler çıkarırdın

eyv abi haklısın....acısını çıkaracam

küçük ağa' Alıntı:
iyi akşamlar sinan bey aracım GAZİ motor 2500tdı 6 tonluk vinç 1988 model 235-85-16 cooper dıscoverer stt lastik araçta bulunan teçhizat balta,balyoz,kazma,teleskopik kürek,kurtarma kancası uzatmalı,2adet 4 metre 14lük çelik sapan,1 adet 6 mt 6 tonluk sapan,1 adet 2 metre agaç koruma sapanı bez,atlı patinaj zincir,1 takım ağzı açık,1takım yıldız 32 ye kadar anahtar 2 takım tornavida set,nalbant kalpeteni,1kglık çekiç,tahra,mini balta,pense,keski pense,kargaburun,10 tonluk zincir,20litrelik katlanır su bidonu,1 litre lafuma paslanmaz çelik matara,pusula 3 adet,kasatura,tosya bıçağı,,2 adet bizim köy yapısı bıçak büyük ve küçük, 1 adet isviçre ordu çakısı tam takım,1 adet panço,2 adet türk bayrağı,handman blomfıeld lift kriko 60 yıllık ağaç saplı ,1 adet pajero hidrolik krıko,1 adet pajero akü seyyar lamba,2 adet maglite el feneri,2 adet mat,2 adet yangın söndürücü,bu malzemelerin stoklandığı mdf sandık muhtelif uzunlukta ip,bağlama lastikleri daha aklıma gelmeyen işe yarar ıvır zıvır,bu araçların fiatları degişiyor aracın durumuna göre 12 bin ile 25 bin arası bu benim 4 üncü arazi aracım ilki land roverdi sonra iki tane toyota kullandım bu sonuncu olur inşallah unutuyordum 6x6 v8 man tıreylerimde vardı .1 takım lokma anahtar takımı 32 ye kadar,çift kafa 12 volt kompresör,ilk yardım çantası,balta,bıçak bileyleme aleti,kibrit,manyetolu çakmak, gazlı çakmak, muhtar çakmağı,zippo çakmak,zippo benzin,zippo çakmak taşı yedek paketli,kolonya,vaeco coolmatik 12-24 volt kompresörlü buzdolabı yazın taşınır,u mapa çeşitli ebatlarda,tekli makara müsait zamanda alet edavatın tamamının resimlerni çekip sayfaya koymayı düşünüyorum,bu kadar alet taşıyorum ama bana pek kullanmakta nasip olmadı gezilerde gruba gerek oluyor
Sedat abi buneya saymakla bitmez bir orduyu donatır bu malzemeler ancak hepsi lazım 06/02/2011 pazar günü senden habersiz aynı yolu motorsikletcilerle geçtim bende jeeple arkalarındaydım benim dışarda okuyan oğlum gelmişti oda motoruyla katıldı yolda bizi bekleyen sürpriz vardı yolda heyalanla birlikte koca çam ağacı yolu kaplamıştı hava kararmaya yakındı aynı yolu tekrar dönmek zordu yol kapalıydı motorlu hızar lazımdı ben Almıştım ancak yanımda değildi ama almak lazımmış bu arada Allah tan yukarıda motor sesi duyduk adamdan rica ettik emanet motorla devrilen ağacı keserek yolu açtık.diyeceğim oki arazide her alet lazım oluyor bu açıdan üşenmeyerek her malzemeyi yanınızda taşımanız büyük bir özveri kutlarım.buarada evinin gölgesinden geçtik aracınıda gördük kahveni içmeye gelecektik ancak motorcular yolumuz uzak deyip başkazamana bırakalım deyince cemaata uydum selamlar

küçük ağa' Alıntı:
cezalısın hasan bey insan haber verir
Ceza başımüstüne Sedat abim evine gelip sohbet edip çay kahve içeceğiz enüst katta denizin manzarası harika.Hanıma sizin evi Bahçeyı anlatmıştım çocuklarda bahçeyi,köpeği,tavukları,ördekleri merak etmişler geleceğiz inşallah. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR