Not: Hatay grubun ilk Hataylı'sı olacağım galiba. Hatay Hassa'lıyım. Hatay'ın Antep hududundaki Akbez kasabasıdır. Memleket bu tabi. Şu an Arabistan'dayım. Arap değilim ama. Sevgiler. Dua ile.
Adı soyadı ; Hasan ÇOLAKEFE
Doğum tarihi ve yeri ; 05/06/1960 Reyhanlı
Mesleği : Ticaret
Aracı : Suziki Vitara JLX
Hobi ve tutkuları :Off-Road+Motorsiklet+Kamp Karavan+Dağcılık+Toprakla uğraşmak+Hayvan severlik+Edebiyat+Müzik+Metafizik
Amaç ve Beklentileri:Huzurun ve barışın olduğu yaşanılabilir bir dünya üzerine canlı düşler.
Yaşar Hocam araçları sayarken pert ettim,pert ettim yazmışsın yanlış anlamalara sebep olmaması açısından araçları dağda ve off roadda değil otoyolda pert ettiğinizide yazarrsanız daha şık olacaktır selamlar
(Yaşar Ergün.
Od yanar kazan bilir / Yol halin ozan bilir / Geceyi hastadan sor / Gurbeti GEZENBİLİR
Lada Niva sayesinde offroad ve 4x4 araçları öğrendim / Suzuki X-90 zevk makinasıydı pert ettim temizini bulsam alırım.
Suzuki Grand Vitara 2005 1.6 3K konfor ve rahatlıktı. pert oldu /Suzuki Grand Vitara 2004 1.6 3K son aşkım)
Sayın Hocam senin bu yazıyı okuyan off roada başlamadan vazgeçer ne işi var off roadcunun otobanda ,asfalt yola arabayı sığdıramıyorsunuz araçları pert ediyorsunuz değilmi? ;D ;D ;D