KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
22-23-24 ünde LRO ile ile Bolu göynük kampımız var, eğer ertelenir veya iptal olursa Ilgaza gelirim.
o durumda tam techizatlı 2 defender 1 disco olmak üzere 3 araç katılabiliriz, biraz konvoy hızımız düşebilir , Bizim külüstürler düz yolda golf syncro gibi gidemiyor malum ;D
ılgazda kadın çayırında ılgaz festivali oluyor çok güzel bir yer isteyen kampda yapabiliyor sık ormanların ortasında açık bir alan. kamp yapmak isterseniz çok güzel biryer tabi ben gittiğimde yazdı şimdi karla kaplı olabilir. bizim beldemizde ılgaza bağlı uğramak isterseniz
Benim Doğa Yürüyüşü bölümünde yaptığım etkinliklerin çok azı var , biliyorsun dimi Yücel yani zaten hızlıyız demek istiyorum da ;D ;D ;D ama Ilgaza hepinizi bekliyoruz , 2 hafta öncesinden duyuruyu açtım bak
yücel' Alıntı:
Ankara etkinliklere hızlı başladı yetişemeyeceğiz sanırım ;D
Benim Doğa Yürüyüşü bölümünde yaptığım etkinliklerin çok azı var , biliyorsun dimi Yücel yani zaten hızlıyız demek istiyorum da ;D ;D ;D ama Ilgaza hepinizi bekliyoruz , 2 hafta öncesinden duyuruyu açtım bak
galiba sen beni Ankara grubuna transfer etmeye çalışıyorsun
ama bunu Nadir abiyle konuşman lazım
ben karın tokluğuna transfer olabilirim ( tabi nasıl doyuracaksanız )
birde içenbilir tarafımda var