Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,334

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

paslanmışım ya hemen paçaları sıvadım mustafa abi

Heyecan yaptık birden ama... Forumda kirlilik yaratmayalım isterseniz arkadaşlar...

Ömerim ben varım kardeşim sizinle herşeyin güzel olacağına eminim.iki kişi

Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..

Ankara grubu olarak bu habere çok sevindim hehe ve hatta biz de cumartesiden geliriz , biz de kamp yaparız , bize de yer olur sanırım değilmi Ömer ?

Faruk hayırlı olsun 3. çocuk geliyor anladığım kadarıyla , vatana , millete, ailesine hayırlı , sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah

ceranus' Alıntı:
Ankara grubu olarak bu habere çok sevindim hehe ve hatta biz de cumartesiden geliriz , biz de kamp yaparız , bize de yer olur sanırım değilmi Ömer ?

Tabii ki gelebilirsiniz yer fazlasıyla var, siz de gelirseniz daha güzel olur...

ceranus' Alıntı:
Faruk hayırlı olsun 3. çocuk geliyor anladığım kadarıyla , vatana , millete, ailesine hayırlı , sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah

Çok teşekkür ederim Zerrin..inşallah temennilerin gibi olur..

ceranus' Alıntı:
Faruk abi o araç 3 çocukla dolmaz devamı gelir inşallah şimdiden allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun.ayrıca gezenbilirin en ufak üyesi ünvanı junior Bedire geçiyor.

Faruk o aracı niye aldı zannediyosun Cüneyt... Tam gaz devam...

Valla benim bagaj alet edavatlar ile dolu, arka koltukta da kamp malzemeleri duruyor sürekli...

Sadece yan koltuk boş...

98 yılında ılgaza motorla tırmanmıştım kastamonuya giderken nebiçim virajlı ve ucurumlarla dolu bir yol bide karlı buzluydu dehşet yerler gidin eylenin