KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..
Ankara grubu olarak bu habere çok sevindim hehe ve hatta biz de cumartesiden geliriz , biz de kamp yaparız , bize de yer olur sanırım değilmi Ömer ?
hOMERos-lc70' Alıntı:
Değerli gezenbilir üyeleri; Ankara grubumuzun 24 Şubattaki Ilgaz gezisine destek olmak amacı ile ilgili bir önerim var. Uygun görürseniz, Ilgaz da 30 - 40 kişiyi gece konaklayacak bir mekan ayarlayabilirim (ÜCRETSİZ). Bizler, yani İstanbul grubu olarak 23 Şubat Cumartesi sabahı yola çıkıp, Ilgaz da bir gece konaklayıp Pazar günü Ankara grubu ile birleşip güzel bir gün geçirebiliriz. Ne dersiniz?
Faruk hayırlı olsun 3. çocuk geliyor anladığım kadarıyla , vatana , millete, ailesine hayırlı , sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah
frkbdr' Alıntı:
Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..
Faruk abi o araç 3 çocukla dolmaz devamı gelir inşallah şimdiden allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun.ayrıca gezenbilirin en ufak üyesi ünvanı junior Bedire geçiyor.
98 yılında ılgaza motorla tırmanmıştım kastamonuya giderken nebiçim virajlı ve ucurumlarla dolu bir yol bide karlı buzluydu dehşet yerler gidin eylenin