matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 1 Nis 2011 #81 Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) Önce Murat teşekkür etsin diye bekledim.Sonra kızıyor ondan önce davranıyorum diye ;D teşekkürler Efe Ağabey
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) Önce Murat teşekkür etsin diye bekledim.Sonra kızıyor ondan önce davranıyorum diye ;D teşekkürler Efe Ağabey
legolas Kamp II Mesajlar 419 Tepkime Puanı 6 Yer İZMİR 5 Nis 2011 #82 Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) yugun' Alıntı: Harika bir kamp etkinliği olmuş, Nicelerini dileriz. Mutlu kamplar, Genişletmek için tıkla ... yücel bey siz çelebi'yi bitirin hayırlısı ile aramızda olmanızı isteriz bundan sonraki kamplarda.
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) yugun' Alıntı: Harika bir kamp etkinliği olmuş, Nicelerini dileriz. Mutlu kamplar, Genişletmek için tıkla ... yücel bey siz çelebi'yi bitirin hayırlısı ile aramızda olmanızı isteriz bundan sonraki kamplarda.