Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğançay Köyü Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,712
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğançay Köyü Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

Tebrikler arkadaşlar
En kısa zamanda bende fotoğrafları yüklemeye çalışacağım ...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğançay Köyü Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

sulesule' Alıntı:
Benim için zor olsa da, çok güzel bir yürüyüştü... bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler...

Rica ederiz Şule hanım. Performansınız güzeldi gerçekten. Kas ağrıları ve yorgunluk dağcılığın tuzu biberi sayın lütfen.

matiate' Alıntı:
Tebrikler arkadaşlar
En kısa zamanda bende fotoğrafları yüklemeye çalışacağım ...

Teşekkürler.
En kısa zaman kaç hafta.?
;D

Bizimkiler memlekette
Yemek hazırla,bulaşıkları hallet,ortalığı süpür,ütü yap vs vs
Eskisi kadar fırsat bulamıyorum.Ondan yaşanıyor bu gecikmeler.
Arz ederim Murat

Yarama basma Ömer.

3-4 gündür tüm bulaşıklar tezgahta idi. Ancak dün akşam makineye yerleştirdim. Şimdi işin yoksa dolaplara kaldır.
Mağara adamına özeniyorum valla.

Geyikleri ye. Kemikleri salla dışarı.

Bu cümleyi hatırladım, aslında üşengeç biri değilsin, ama bazen tembellik yapmak istiyor canın..

Cümle yine bana ait 13 ay önce yazmışım işte.
;D