KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Murat alıntıladığın Mehmet Bey'in yazdıklarından fazlasıyla etkilendim tek kelime ile çok üzüldüm
yazılanlar da en çok gerçeklik içeren grup olmadaki zorluktu ve bunu yaşamanın verdiği hüzün sanırım bu
dağ taş tırmanmanın zorluğuna hayıflanmanın gereği yok
umarım bir başka etkinliği düzenlersiniz: mesela limontepe-toki evlerinin arkasından asfalt yolu takip ederseniz araçlı kamp için
inanılmaz güzellikte yerler göreceksiniz.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
eee
Benim manzara kayalıkları adını verdiğim bölgeyi kastetmektesiniz sanırım.
O bölgeye yaya olarak ulaşabilmek için ilk önce Manastır - Behzat Düzlüğüne ulaşmanız lazım.
Daha sonra çeşmeyi arkanıza bırakıp yukarıya doğru yürümeye devam ediyorsunuz. 45 derece açı ile dümdüz yukarı çıkınca sizi bir başka araç yolu karşılıyor.
Saat 13 yönünde bir sapak var. O sapaktan içeri girerek aşağıda ki düzlüğün bir kopyasına ulaşıyorsunuz.
Bu düzlükte yürüyerek tam ortaya geliyorsunuz.
Sol tarafta kalan yöne (saat 11) doğru yükselmeye başlıyorsunuz. Ağaçlık sınıra gelince ağaçların arasından geçerek 2. bir minik tepeye ulaşıyorsunuz
O tepenin solunda ,tekrar saat 9 yönüne dönünce Balçova Barajı ayaklarınızın altında kalıyor.
Yok araba ile ulaşacağım derseniz ayrıca bir tarif yazarım lakin sizi tanıyabilsek.??
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
Ben 14 yaşındayım doğayı çok severim balçovalıyım çook fazla çıkmışlığım vardır ama baraja hiç gitmedim.Ayrıca o ufak barakanın sahibindende özür diliyorum hani şu Behzat düzlüklerinin ordaki çalıların arasından geçip yukarı çıktığınızdaki ufak odunluk...En son geldiğimizde mangal için odunları ordan almıştık k.bakma...Baltayıda kullandık mazur gör... Her neyse. Yaş konusunda bir problem yoksa birdahakine katılmak isterim...
Hımm.
Anlıyorum.
2009 - 2010 Doğa Yürüyüş sezonumuz kapandı.
Havalar aşırı sıcak ve orman yangın mevsimine ek olarak ormanlara giriş yasağının başlaması sebebi ile.
17 Ekim 2010 tarihinden itibaren her hafta sonu yapacağımız yürüyüşlere bekleriz seni .....?
Bu sayfayı inceler misin.??
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=266.0
Gezenbilir İzmir başlıklı etkinliklere bakabilirsin.
Ayrıca Takvim sayfasında da Ekim -2009 ile Mayıs 2010 arasında ki tüm pazar günlerini inceleyebilirsin.
Hafta sonu yaptığımız yürüyüşler hakkında bilgi sahibi olabilmek için Anahtar Kelimeler arasında bulunan " TezzMertek " kelimesine tıklar mısın.?
Benim açmış olduğum tüm konulara rahatlıkla ulaşabilirsin.