Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,531
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Yaz sonu Ege'de yaşamaya başlıycam ve bu tip organizasyonlara orada devam etmek istiyorum...Umarım karşılaşırız...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Merhaba Jantrader,

Ekim ayından itibaren başlayacak Doğa Yürüyüşlerimize ve kamplı etkinliklerimizde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Uzun bir aradan sonra selamlar. Balçovada yakın zamanda kamp veya yürüyüş yokmu?

Ozzz' Alıntı:
Uzun bir aradan sonra selamlar. Balçovada yakın zamanda kamp veya yürüyüş yokmu?

Olmaz mı Osman Paşam.

29 - 31 Ekim 2010 tarihleri arasında Kaz Dağlarında olacağız.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61533.new

Balçova da kampı ancak Şubatta atarız tekrar.
Yürüyüş programlarımız için ek dosya kaydetmelisin.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• A-10 Ekim - Aralık 2010 Program .doc
    250.5 KB · Görüntüleme: 217

Ozzz' Alıntı:
Balayı bitti demek ;D
Özledik seni kardeşim buyur gel pazar günü güzelbahçeye

05 Aralık 2010 Balçova Baraj Vadisi – Beyoğlu Çeşmesi Arası 10 km yapılacak olan yürüyüşün başlangıç ve bitim noktalarını öğrenmemiz mümkünmü acaba ?

Güzel bir gezi olmuş..

Balçova termal otelden çıkıp tekrar aynı noktaya döneceğiz

Kısmetse iki arkadaş size katılmak istiyoruz o tarihte. Ama benim kondisyonum biraz düşük geride kalırsam beklermisiniz

skull25' Alıntı:
Kısmetse iki arkadaş size katılmak istiyoruz o tarihte. Ama benim kondisyonum biraz düşük geride kalırsam beklermisiniz
O zamana kadar kondisyonunuzu geliştirin
Kimseyi geride bırakmadık şimdiye kadar