KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
2.Düzlük adını verdiğim bölgeye ait fotoğraflar ;
14 Aralık 2008 tarihinde çekilen fotoğraf;
23 Kasım 2008 tarihinde çekilmiş bir fotoğrafta 2.Düzlük,
Google Earth üzerinden Piknik alanımızın görüntüsü.
Birinci düzlük olarak adlandırılmış bölgenin biraz daha yukarısında 2. bir düz alan var orası.
14 Aralık 2008 tarihinde solo yaptığım doğa yürüyüşünde 2. Düzlüğe kadar araç yolu getirildiğini görmüştüm.
Off - Roadçı arkadaşlar arabaları ile ulaşabileceklerini düşünüyorum.
Tam güzergah konusunda pek bir bilgim yok ama.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Bahsettiğim Araç yolu.
Bu fotoğrafları 14 Aralık 2008 tarihinde çekmiştim. Ve yol açılalı daha 1-2 hafta olmamış görünüyordu.
Çünkü 23 Kasım da da oradan geçtiğimiz de ne yol vardı ne başka birşey.
Tabiki ateşi biz yakarız Yelda hanım ama önceden okuduğum kadarı ile yemek konusunda kimse elinize su dökemiyor galiba portakallı ördek ve fasulye muhabbeti geçmişti Eğer geziye sizde katılacak iseniz special olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
hah tamam Murat (gezgozarpacık) bir fasulye muhabbeti başlattı, ben usta aşçı haline geldim
yemekleri Murat yapsın ben aşçı yamaklığı yaparım arkadaslar
salata vs.. şeklinde..