KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
TezzMertek' Alıntı:
Nevaleyi size bırakacağımızı kim söyledi Engin Bey ,
;D
Hem kendiniz yazmışsınız," bu yaş, bu göbek, ve kırık bir sol ayakla; ne yazık ki üniversite yıllarındaki gibi cross ya da (ipli / ipsiz) tırmanış yapamam " bu nedenle size extra bir yük daha doğrusu nevale taşıtmak ve bekçiğilini vicdansızlık olur.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
gabara' Alıntı:
Murat mümkünse kaybolmak için tekrar Yamanlar taraflarını seç, heyecanlı oluyor. O tarafta en azından arabanın birinin önüne atlanıp biz nerdeyiz diyte sorulabiliyor
Bu konuyu açmak istemiyorum Yılmaz.
2 hafta önce Kızılay kampına yaptığımız yürüyüşte zaten o anki hatıralar depreşti.
Kampın 100 metre aşağısında orman yolunda iken otostop ile dönelim derken sadece Sırma bana hak vermişti.
Diğer tüm grup üyeleri orman yolunu kullanarak köye ulaşmayı düşünmüştü.
ve 19:00'a kadar dağda idik.
merhaba
araçlı etkinlik varış noktası olan Behzat Düzlüğü itibarı ile Balçova-Termal Otelden 8.8 km'dir
yolun son durumu hakkında bilgi sahibi değilim, uyarılarda bılunamıyorum
etkinliğin yürüyüş grubu ile yukarıda birleşip piknik çerçevesinde olacağını düşünmekteyim
GE.'de ki çekimler eski.
Kasım ve Aralık ta yol çalışması devam ederek 2. düzlüğün yanına ve daha arkasına kadar uzatılmış.
Nejat ağabey arabası ile giderek keşif yapmıştı zaten.
Ayrıca biz orman patikalarını kullanacağız.
Sen Şimdiden patates diyetine gir.
Behzat Zirve çıkışı Egekent-2 tırmanışına benzemiyor hiç.
;D