KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Ben gelebilseydim zaten batmak için gelebilcektim
Aracı hala bitiremedim. Fakat gelmeye çalışacağım. Kentkartım var ama kent kart balçavoya kadar iş görüyor yukar başka bir otobüs hattı varmı ?
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Sevgili Ahmet'i almak için gönüllü oldum bile çoktan ! Başka arkadaşlar da gelebilir. Şaka bir yana, ben hariç, 4 ve hatta 5 kişi daha rahatlıkla gelebilir. Yukarıya çıkarılacak malzemeleri de kabine yerleştirebiliriz.
Bu sabah geçerken baktım çıkacağımız dağın o taraflara karşıyaka tarafindaki dağlardaki gibi karda yok .Bugun havada açık zaten sıcaklık biraz daha yukselirse süper olacak.
arkadaşlar sakın çok kalın giysiler giyinmeyin.bunun yerine kat kat giyinmenizi tavsiye ederim.terledikce cıkarırsınız.katmanlar hem ısıyı içeride tutarak üşümenizi engeller.