KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Ozzz' Alıntı:
Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile
off-road katılımcılar sonradan tabanway'a dönmeyecekse bizim mahallden geçen olursa beni başlangıç noktasına kadar alıverse de Şila 'sa gelse
( Şila kızım oluyor... Tezzmertek hav hav dese de ..kendisi benim kızım )
Ahmetciğim bu mesaj sana tahminen.
Karşıyaka'dan gelirken Alsancak Camii ya da Talatpaşa Bulvarında ki Tansaş önüne uğrayabilirsen Yelda ile Şila yı aracına alabilirsin.
"Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile "
Her aracın dayanma kapasitesi var. Arazıde arabaya acımak kıyamamak diye bir şey olmuyor. İki araç aks kesti. Bu arıza aracın zayıf olmasından değil arazinin sertleğinden ve sınırların zorlanmasından kaynaklanır. Ve sıfır bir arazi aracının bile başına gelebilir. Aracımın su alması olayına gelince suya batmamak için benim kadar suya hızlı giren olursa yine motor stop eder. Ve kurutmayı bilirse 5-10 dakika içinde yola devam. Lastiğin yarılması yine sıfır bir aracın başına gelebilir. Lastik bu toplu iğne kadar deliği olsa yetiyor. Eğer benim araç batarsa işiniz zor 3 ton şase üzerindeyken çekmek için 4500 tondan fazla bir kuvet gerekir.