Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,251
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Birazda benden fotolar
http://s547.photobucket.com/albums/hh448/meliheris/?start=0

Sevgiler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

eklemeyi unutmuşum: nedense bunlara bakınca huzur doluyorum

ah kuçular... depreşiyorum... keşke evimde bahçe olsaydı

benimkini bebekliğinde üç ay yer görmemek üzre koynumda taşıdım daha da taşırım, şimdi tepemde geziyor
ev halkı bizi de böyle sevsen daha ne isteriz demekte

ozcour' Alıntı:
Melih abi biz kaç km yol yaptık bu pazar,benim sayaç çalşmıyor keşke 2. gezinin rotasının da google earth resmi olsa, toplam km vs belli olsa, full depo lpg tankıyla geldim zoran döndük

Özgür gps kayıtlarına göre
Yamanlar kolej - Karagöl arası .... 22 km
Karagöl gezi başlangıcı ile tekrar asfalta çıkış arası ... 45 km (eski senatoryum bölgesi)
Buradan tekrar yamanlar koleji arası 12 km olmak üzere toplam 79 km yol yapıldı.
Evinizle yamanlar koleji arasını ayrıca eklersiniz.

bende karagol gezisine katilan ve emegi gecen herkese tesekkur etmek istiyorum.yaklasik 3 yildir islettigimiz karagolu yalniz kaldigim icin cok hizli gelistiremedik.ancak bundan sonra siz dostlarla birlikte arzu ettiginiz hale getirecegiz.benim sizden parkur hakkindaki goruslerinizi ozellikle bekledigimi bilmenizi isterim.bir sonraki seferde neleri tutalim neleri ekleyelim .herkese sevgi ve saygilarimla turker sarikol.

Erdal abi çok teşekkür ederim,
evimizin yakınlarından lpg tankını fulledim, dönüşte Karşıyakadaki en yakın Shell'den tekrar fulledim 45 lira gaz aldı tank, sizce yaktığım normal mi ?

Geziye katılan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Özgür senin soruna Erdal Abi'den önce ben bir yorum getireyim. Toplamda 100 km yol yaptığını varsayarsak, senin aracın ortalama olarak 45 kuruş yakmış. Aracı sırf arazi vitesinde ve yüksek devirde kullandığımıza ve senin araçtaki yolcu sayısını da hesaba katarsak bence normal yakmış. Belki normalden azıcık fazla da sayılabilir. Gerçi Erdal Abi daha iyi bilir. Ben sadece tahmin yürütüyorum.
Mesela benim aracın yakıt göstergesini araziye girdiğimizde işaretledim. Gezi bitişi tekrar baktım. Normalde benim orada harcadığım yakıtla 200 km yol almam gerekirdi. Fakat 100 km kadar yol almıştım.
Herhalde normaldir.
Bu arada gezi esnasında bir çok fotoğraf ve video kaydeden arkadaş vardı. Aynı gün yapılan Ankara gezisinin fotoğraf sayfa sayısı 15 kadar olmuş. Hadi İzmir ekibi. Paylaşım her şeydir
Yayınlayın da görelim yaw

Furkan abi çok teşekkür ederim, ben içinde senin aracın olan resimleri paylaştım forumda, o da konvoyda siz bizim arkamızdaykendi.

benim araç şehir içi km'de o kadar yakıyor aslında, sanırım shell in pompası diğer pompalardan az basıyor

eskiden yakıtım neydi ölçememiştim 255 65 16 lastiklerle iyice artmıştır artık

Gördüm Özgür. Hangi arada derede çektiniz o fotoğrafları Ben o ara sanırım ağzım açık gök yüzünü seyrediyordum
Ellerine sağlık. Güzel çekimler olmuş.

İzmir grubunda da çekimler hiç de fena değil epey çekim var ,emeği geçenlere teşekkürler ,Ankara grubunda profesyonelce çekim yapanlar olduğu için arada böyle bir fark yaratılmıştır bu da sorun edilmemelidir bence....

Bu nasıl oluyor anlamış değilim

Bunu tekrar eklemeden rahat edemedim kusurabakmayın. Misafir arkadaşlar araca rahat inip binmesini amaçlamıştım ama amaçtan biraz saptık galiba

Bu nasıl oluyor anlamış değilim

neyi anlamadığını bende anlamadım ???

ok 144 lü niva bile bu kadar rahat geçemiyor. Düşün düşün teknik olarak çozüm bulamadım

her birinin ebadı iki ok144 olursa çarp 4'le 8 ok144 eder, ne dersin yürür mü yürümez mi ?