Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,252
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

15ubat2009144.jpg

15ubat2009146.jpg

15ubat2009148.jpg

15ubat2009153.png

15ubat2009159.png

15ubat200918.jpg

15ubat200926.jpg

15ubat200939.jpg

15ubat200964.jpg

15ubat200970.jpg

15ubat2009120.jpg

15ubat20098-1.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Fotografçımız mehtaba teşekkür ederim. Birazdaha off roada yönelik fotograf çekse güzel olacaktı :smiley: Sıra videolarda

vosdost' Alıntı:
İsminizi bilmediğimden sinbad demek zorunda kalıyorum kusurabakmayın. Bir dahaki geziye mutlaka bekliyoruz. Eğlence çamur mangal üçü bir arada
Adım Turgay, katılmayı gerçekten çok isterim, 28 şubat mı düşünülüyor?

kesin olarak tarih belli değil herhalde :smiley: 28 şubat benim için uygun fakat diğer katılımcılar neder bilmiyorum. Turgay bey çamura bulaşırsanız birdaha kurtulmak zor oluyor :smiley:

arkadaşlar geziye katılan herkeze tşk ederim özelliklede melih abiye inanılmaz bi parkur ayarlamış

ekleyın ekleyım fotoları videoları hic soran yok bu adam bu fotolara bakınca ne düşünüyor ne yapıyor diyee ama bir sonrakıne bakıcaz akşamdan gidecem gidilecek yere

gerçekten güzel geziydi kaçırmanız çok kötü oldu :smiley: bir daha kine artık. Ben konuşmayayım yoksa fırça geliyor galiba :smiley: videolar geç yükleniyor :(

evet balçova var benim ateşleme sorununu çözmem lazım :(

guzel resımler...paylasım ıcın tesekkurler :smiley:

th_M2U00479.png

bu günlük bu kadar

özgür güzel fotolar devamını bekliyoruz

Özgür fotoların devamı yokmu
İnan bizdeki seri2 aklıma geldi onu hala yaşatıyorsun.

İzmir in çam ağaçlarının rengi bile kendini ele veriyor.Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR