Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,284
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

ah bakıp bakıp icim gidiyor ama uymadı bu sefer işte birdakıne kısmet fotolar ve videolar icin cok teşekürler

Furkan abim,
Bizim delikanlı konvoyda sadece 2 kez kaldı :smiley: dönüş yolunda 3. araçtım ilk su geçişinden 2 çeker geçtik :smiley: bizim önümüzde 19luk niva ıslanıp durunca biz arkasında stop ettik bekledik, o ara dualmatikleri açtık, o çalıştı biz de ilerleyeceğiz de binip çalıştırmayı denerken bizim araç su geçişinden kalan su içine mi işledi ne çalışmak bilmedi, wd40 ile hemen düzeldi, arkamda 11 araç vardı :smiley: devam ettik, sonrasında o dereden geçişe geldik, çok yavaş girdim suya ama arabanın burnu öne eğildi bizim araç stop etti biz derede kaldık, egzos suyun içinde, dualmatikler suyun içinde bir şey gözükmüyordu, önümdekilere korna çalmama rağmen beklemediler yol yakınken, sonra benim arkadaşlar aracın yanındaki tüm basamakları kullanarak suya girmeden kaputu açtılar, kuruladılar derken Melih abi vinciyle geldi ama bizim araç çalışmıştı, gururla :smiley: kendini çektirmeden çıktı. benim araçta 255 65 16 lastik var, gerçekten hakkını vererek kullandığımı düşünüyorum artık, gezi boyunca su geçişlerinin yüzünden frenim nerdeyse hiç tutmadı. bizim elemanlar düşmemek için tutunmaktan az foto çekmişler, hepsi elime geçince siteye koyacağım

gezide herkese çok teşekkür ederim

Gezi rotamız GE üzerinde

GEgrn-0.jpg

GEgrn-1.jpg

Klavuzu Melih olanın arabası çamurdan kurtulmazmış..... :=) Bu güzel geziyi organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...En yakın zamanda başka keyifli gezilerde görüşmek üzere... Ugur

paylaşım için teşekkürler.

Ankaradan Selamlar paylaşım için teşekkürler,

Özgür seri II nin hakkını vermişsin bravo. ;D

Emeğinize ve yüreğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş.
Ben izmir'in sahilini bilirdim ama ormanınıda sayenizde tanıma şerefine erdim.
Paylaştığınız için teşekkürler.Görüşmek dileğiyle

photobucket'e yüklemede sorun var
bendeki fotografları buraya aktardım: iyi seyirler

http://picasaweb.google.com.tr/NejatK64/15Subat2008Karagol#

nejat bey paylaşım için teşekkürler.

Güzel gezi olmuş
19" lik lada süper Ankara ve İzmir bu hafta bol çamurlu bir gün geçirmiş.Devamını bekleriz.

resimler ve videolar için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

SON KONULAR

Geri