Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)
Furkan abim,
Bizim delikanlı konvoyda sadece 2 kez kaldı

dönüş yolunda 3. araçtım ilk su geçişinden 2 çeker geçtik

bizim önümüzde 19luk niva ıslanıp durunca biz arkasında stop ettik bekledik, o ara dualmatikleri açtık, o çalıştı biz de ilerleyeceğiz de binip çalıştırmayı denerken bizim araç su geçişinden kalan su içine mi işledi ne çalışmak bilmedi, wd40 ile hemen düzeldi, arkamda 11 araç vardı

devam ettik, sonrasında o dereden geçişe geldik, çok yavaş girdim suya ama arabanın burnu öne eğildi bizim araç stop etti biz derede kaldık, egzos suyun içinde, dualmatikler suyun içinde bir şey gözükmüyordu, önümdekilere korna çalmama rağmen beklemediler yol yakınken, sonra benim arkadaşlar aracın yanındaki tüm basamakları kullanarak suya girmeden kaputu açtılar, kuruladılar derken Melih abi vinciyle geldi ama bizim araç çalışmıştı, gururla

kendini çektirmeden çıktı. benim araçta 255 65 16 lastik var, gerçekten hakkını vererek kullandığımı düşünüyorum artık, gezi boyunca su geçişlerinin yüzünden frenim nerdeyse hiç tutmadı. bizim elemanlar düşmemek için tutunmaktan az foto çekmişler, hepsi elime geçince siteye koyacağım
gezide herkese çok teşekkür ederim