Özgür cok şey kacırdın sevgili kardeşim
degerli arkadaşlar bu geziyide kazasız belasız atlatdık katilan ve emeği gecenlere cok teşekürler tekrar buradanda link acılırsa fotoları eklerim şimdilik birtane tadımlık
gezi amacına ulaşdı
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)
suzinin dere gecişi biraz ön korumalar hasar aldı ama okadar olur arazıde
Burhan amcanın dere gecişi
işte işin en eylenceli yeri her kafadan bir ses cıkar aracı kurtarmak icin sevgili Ahmet kardeşimin Landı herzamankı gibi yıne bati camura ve kurtarma operasıyönu
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)
suzinin dere gecişi biraz ön korumalar hasar aldı ama okadar olur arazıde
Burhan amcanın dere gecişi
işte işin en eylenceli yeri her kafadan bir ses cıkar aracı kurtarmak icin sevgili Ahmet kardeşimin Landı herzamankı gibi yıne bati camura ve kurtarma operasıyönu
cok güzel resimler daha cok bekliyoruz.ve paylaşım için teşekkürler. yanlız bir kasap olarak kuzu bıraz yağlı geldi bana ateşte az gibi zor pişmiştir. ;Dama açikhavadada on numara gitmiştir. resimleri bekliyoruz
fotoların devamı var ama reklamlardan sonraya bırakalım ;D kör meşe odunuve kömür le karışık dı pek az gibi degildi evet dediniz gibi yaglıdı hayvan ilk denememize ragmen bizi mahcup etmedi fenada degildi acıkcası birtek boyun kısmının ic yerlerinde kalmış hafif ciglik ama acık havada giti ;D
erco' Alıntı:
fotoların devamı var ama reklamlardan sonraya bırakalım ;D kör meşe odunuve kömür le karışık dı pek az gibi degildi evet dediniz gibi yaglıdı hayvan ilk denememize ragmen bizi mahcup etmedi fenada degildi acıkcası birtek boyun kısmının ic yerlerinde kalmış hafif ciglik ama acık havada giti ;D
Çok güzel bir gezi oldu (Offroad' u az olduğundan gezi diyorum ) katılan dostlar emeğpi geçen herkese teşekkür ederim güzel insanlar, sıcak dostluklar kuzu çevirme herşey on numaraydı.ÇAğaatay kardeşimide bir kuzu çevirme uzmanı sertifikası ermemiz lazım süperdii emeğine sağlık dostum..
Arkadaşlar:
Fazla detaya inmeden özetlemek istiyorum.
Her gezi sonrası nekadar çok eğlendiğimizi anlatırdık.
Bu geziyi milad olarak işaretliyorum. Çünkü diğerleri bunun yanında eğlendiğimizi sandığımız zamanlarmış.
Evet az of road vardı ama tadındaydı katılan demiyeyim kemikleşen bu kadroya tekrar teşekkürler.
İYİKİ VARSINIZ.
Kuzu biraz geç pişti ama çok lezzetliydi. Tok olmamıza rağmen 10 dakikada bitti ;D
Bendeki resimleri akşam yüklerim.
Keyifli bir geziydi.. Herkese teşekkürler