Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,644

erco

güven oto lada servisi sarnıc /izmir/ 2814584
Yer
bulgaristan kırcali
Web
www.guvenlada.com
Özgür cok şey kacırdın sevgili kardeşim
degerli arkadaşlar bu geziyide kazasız belasız atlatdık katilan ve emeği gecenlere cok teşekürler tekrar buradanda link acılırsa fotoları eklerim şimdilik birtane tadımlık
gezi amacına ulaşdı

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

arkadaşlar fotolar burada

kamp alanına varış

kuzunun pişirecek ateş hazırlıgı

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

kuzunun ateşi olurken bizde bi aracların lastiklerini camurlamaya cıkdık ve ilk engel LAND lar icin

engeli kaldırma aşaması

ormanda yol biti ve geri başka yol arayışına devam

işte bir eylence yeri daha

gözu kara Ademi arkadaşım

suziye biraz yardım

yaşlı kur ve Burhan amca

Burhan amcanın makına hep yol aradı ama bulamadı kendine göre bir yer

Erdal abi ve landı

bir suzi daha ama başarılı

Burhan amcanın makınasının güzel göruntuleri

Ademi kardeşin dere gecişi

ben ve benim dostum

seyırcı arkadaşlar

suzinin dere gecişi biraz ön korumalar hasar aldı ama okadar olur arazıde

Burhan amcanın dere gecişi

işte işin en eylenceli yeri her kafadan bir ses cıkar aracı kurtarmak icin sevgili Ahmet kardeşimin Landı herzamankı gibi yıne bati camura ve kurtarma operasıyönu

suzinin dere gecişi biraz ön korumalar hasar aldı ama okadar olur arazıde

Burhan amcanın dere gecişi

işte işin en eylenceli yeri her kafadan bir ses cıkar aracı kurtarmak icin sevgili Ahmet kardeşimin Landı herzamankı gibi yıne bati camura ve kurtarma operasıyönu

bukadar debelenmek yeter dedik ve kuzuyu ateşe koyma zamanı gelmişdi

ah bu kuzu başına gelecekleri bir bilyedı dünyaya gelmek istemezdi ama bunun kaderi de buymuş

kuzu kvama gelmeye başlıyor

kuzu pişerken birkac kare

Mustafa arkadaşimiz ve Erdal abinin gitar eşliğinde şarkılar turkuler
tekrar teşekürler cok keyıflidi

cok güzel resimler daha cok bekliyoruz.ve paylaşım için teşekkürler. yanlız bir kasap olarak kuzu bıraz yağlı geldi bana ateşte az gibi zor pişmiştir. ;Dama açikhavadada on numara gitmiştir. resimleri bekliyoruz ;) :D

fotoların devamı var ama reklamlardan sonraya bırakalım ;D kör meşe odunuve kömür le karışık dı pek az gibi degildi evet dediniz gibi yaglıdı hayvan ilk denememize ragmen bizi mahcup etmedi fenada degildi acıkcası birtek boyun kısmının ic yerlerinde kalmış hafif ciglik ama acık havada giti ;D

erco' Alıntı:
fotoların devamı var ama reklamlardan sonraya bırakalım ;D kör meşe odunuve kömür le karışık dı pek az gibi degildi evet dediniz gibi yaglıdı hayvan ilk denememize ragmen bizi mahcup etmedi fenada degildi acıkcası birtek boyun kısmının ic yerlerinde kalmış hafif ciglik ama acık havada giti ;D
on numara olduğu kesin aslan sütü ve çevirme. ;D ;D resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. :eek:

Çok güzel bir gezi oldu (Offroad' u az olduğundan gezi diyorum ) katılan dostlar emeğpi geçen herkese teşekkür ederim güzel insanlar, sıcak dostluklar kuzu çevirme herşey on numaraydı.ÇAğaatay kardeşimide bir kuzu çevirme uzmanı sertifikası ermemiz lazım süperdii emeğine sağlık dostum..

Arkadaşlar:
Fazla detaya inmeden özetlemek istiyorum.
Her gezi sonrası nekadar çok eğlendiğimizi anlatırdık.
Bu geziyi milad olarak işaretliyorum. Çünkü diğerleri bunun yanında eğlendiğimizi sandığımız zamanlarmış.
Evet az of road vardı ama tadındaydı katılan demiyeyim kemikleşen bu kadroya tekrar teşekkürler.
İYİKİ VARSINIZ.

Kuzu biraz geç pişti ama çok lezzetliydi. Tok olmamıza rağmen 10 dakikada bitti ;D
Bendeki resimleri akşam yüklerim.
Keyifli bir geziydi.. Herkese teşekkürler

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Cebinde 2 tirilyon paran olsa bu ortamı yakalayamazsın. :smiley:
Benim kocaoğlan yine battı :smiley: çamuru görünce dayanamıyor. Kuzu yenilirken çekilmiş foto varsa lütfen yayınlamıyalım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR