Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Aslında arkada kilit vardı. Diff. ayna dişlisindeki bir sorun nedeniyle geçici olarak 15 gün önce standart diff. taktık. Yarın kendi diferansiyeli geri takılıyor.
Takılsın da en kısa sürede test edelim abi
Arazi aracına benzedi diyorsun yani.
Mümkün mertebe benzetmeye çalışıyoruz ama bu tamponlarla olmuyor, özellikle arka tampon yere çok yakın, plaka zaten nasibini aldı gördünüz, egzoz da çok aşağıda. Ön tamponu yüksek ve açılı yapmışlar ama arka sürtüyor genelde. En güzeli seninki gibi demirden olacak abi. Senin arabanın yaklaşma açısı 80 derece falan herahlde ;D
gecmis olsun evren, gezilerde olur seyler, bir pasta cila bitirir isi...
Aynen hocam, dün ustamla görüştüm zaten, tamponu tamir ettirip boyattıracağım, pasta cila da yaptıracağım. Kasko poliçesinde hasarsızlık teminatı vardı, yılda 2 kez kaskoyu kullansam da hasarsızlık kademesi artmaya devam ediyordu, oradan yaptıracağım. Jantları da yaptıralım dediler, siz onları da kaskoya sokun dedim ama jantları boyamayalım gereksiz yere, nasıl olsa tekrar çizilecek, onun için aldığımız parayla pasta cila yapalım arabaya dedim, kabul ettiler. Dikenli yerlere girmedikçe boya çizilmez, dikkat edince korunur bir şekilde; ama jant her daim çiziliyor, onu düzelteceğiz diye kasmaya gerek yok, satacağım zaman boyattırırım artık jantları
Pasta cila daha öncelikli, araba 3 yıllık, şu ana kadar hiç yapılmamış herhalde, her yerinde bir sürü küçük çizik var. Siyah renk olduğu için de hare hare görünüyor tüm boya, bu vesileyle o da düzelmiş olacak. Genelde kirli geziyorum gerçi ama ayda 1 yıkattırdığımda da bişeye benzemiş olur
Biri yol biri off-road için iki araba yapmak en güzeli tabi ama o da çok para ve zaman isteyen bir şey. Şimdilik ufak tefek masrafları göze alıp günlük kullanıma uygun arabayla gezilere katılmak daha makul geliyor bana.
TÜM ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN. AMA İYİ STRES ATTIK. SİZİN GİBİ DOSTLARI MEMNUN EDEBİLDİYSEM NE MUTLA BANA.
BENİM MAKİNAYA GELİNCE HAVALANDIRMADAN SU ALMIŞ VE MOTOR KİTLEMİŞ. İŞTE O ANDA MOTORUN STOP ETMESİ KURTARMIŞ. MAKİNAYI ÇEKTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 1 SAAT BEKLEMEMİZ KURTARMIŞ MOTORU. ANCAK MARŞ MOTORU SİZLERE ÖMÜR. BU GÜN SABAH SAAT 9 DA MAKİNAYI YAKLAŞIK 30 DERECELİK EĞİME PARK ETTİM. AKŞAM ÜSTÜ SAAT 18 DE MAKİNANIN YANINA GELDİĞİMDE HALEN SU AKIYOR İDİ.
SİZDEN SONRA AİLEMİ ALIP İZMİRE GELİRKEN CAMLAR KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYORDU. DURUP TEMEL AKSAM HARİCİ TÜM ELEKTRİK AKSAMIN SİGORTALARINI ÇIKARIP GELDİM.
Levent Abi elektrik aksamıyla ilgili sorunlar araba kuruyunca düzelir sanırım. Belki ıslanan elektrik aksamların paslanmaması için açıp WD-40 gibi bir spreyle iyice temizlemekte fayda olabilir. Ancak esas tehlikeli olan motor tabi. Saplandığın yerde kaput suyun içinde değildi aslında, ama oraya gelirken bir kez girdi çıktı demiştin, o arada su almış olabilir belki, yine de ucuz kurtarmışsın gibi görünüyor.
Son girdiğimiz yer ters denk geldi gerçekten. O zamana kadar geçtiğimiz yerler hep yerden yüksek normal arabaların da geçebileceği altı taşlık dere geçişleriydi ama son girdiğimiz yer, özellikle sizin saplandığınız yerler tamamen çamurmuş, yürürken bile ayak batıyordu.
Benim saplandığım yerde sol arka teker iyice gömülmüştü, sağ ön teker de havaya kalktığı için çıkamadım, kilit olsa çıkabilirdim, ama sizin saplandığınız yerlerde kilit olsa bile çıkılmazdı herhalde. Ancak traktör lastiği gibi çok dişli bir lastik olsa öyle çıkabilirdi belki, o da saplanmadan gidebileceği için. Yoksa bir kez saplanıp biraz debelenince tamamen içinden çıkılmaz bir hal alıyor.