Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,526
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

suzukiciler toyatacı olmuş amanınnn

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Merhabalar. İzmirde böyle bir oluşumun varlığını bilmek, etkinliklerini fotoğraflardan bile izlemek mutlu etti beni. 1 yıldır izmirden uzakta yaşıyorum. Ve bu bir yıl içersinde offroad etkinliklerinin olduğu bir çok yere gittim, bir çok dostlar edindim :smiley: işim gereği araziya çıktığımda bile offroadun nemenem bir tutku olduğunu hissediyorum :smiley: izmire kesin dönüş yaptığımda etkinliklerinizi takip etmek isterim.

Ayrıca geçenlerde satılık bir grand cherokee ye rastladım. 93 model, lpgli, vinci var. sahibiyle görüştüğümde 15.000 istedi. bir arkadaşım fiyatın çok olduğunu söyledi ama sizede sormak istedim. Bayanlar için ideal suzuki vitara diyen çok oldu ama ben cherokee hastasıyım :smiley:

Çamurunuz bol olsun...

merhaba. ne aracın kullanıcısı ne de kullanıcıya göre araç olmaz olmamalı. işim gereği ne btr, panzer şortland kullanan bayanlar gördüm. senin aklında ne varsa sen onu yaşa. 93 model için 15.00tl fazla mı dersen.? bu karar, aracın durumu ve aksesuarlarının(lastiklerin durumu, lpg kiti ne zaman takılmış ve durumu, yürür ve 4*4 diff.leri nasıl) durumuna göre verilir. yakın zamanda ürkmezden başlayıp urlaya kadar kıyıdan kayalardan parkur var. takip et bizi..

Offf mükemmel bir parkur olacağı kesin. Çok uzaktayım ya :( En azından burdan takipteyim. Araç konusunda görüşlerin için sağol. Daha detaya inmem gerek ;)

balikay' Alıntı:
merhaba. ne aracın kullanıcısı ne de kullanıcıya göre araç olmaz olmamalı. işim gereği ne btr, panzer şortland kullanan bayanlar gördüm. senin aklında ne varsa sen onu yaşa. 93 model için 15.00tl fazla mı dersen.? bu karar, aracın durumu ve aksesuarlarının(lastiklerin durumu, lpg kiti ne zaman takılmış ve durumu, yürür ve 4*4 diff.leri nasıl) durumuna göre verilir. yakın zamanda ürkmezden başlayıp urlaya kadar kıyıdan kayalardan parkur var. takip et bizi..

araç için karar verirken şunlara dikkat et.
-sahibi olacağın araç ailene hitap edecek mi.?
-kalabalık aile yapısına(4 kişilik) sahipsen kesinlikle 4 kapı olmalı.
-ekonomikliği (4 yada 6 silindir,motor cc kapasitesi, dizel yada benzin, lpg, şehiriçi yada uzunyolda hangisinde fazla kullanma)
-servis yada tamir olayında kolaylık
-kullanabilirlik(düz yada otomatik vites)
-alt takım, motor ve 4*4 (ön ve arka) differansiyelleri sorunsuz olsun, kaportaya bakma

Sevgili Dostlar bu hafta sonu yapacagimiz Usak gezisi ile ilgili paylasimlar ve bilgileri asagidaki linkte bulabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84441.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR