Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,526
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Olabilir :smiley: Batmadan önce yaptıkları atriksiyonları göremedim ben.

Evet sen o sırada Levent Abi'yi kurtarmaya çalışıyordun suyun içinde, kaçırdın olayları :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

4 gözüm ama arkada gözüm yok. :smiley:

arif09' Alıntı:
gezıdekı fotolar cok guzel..iyi vakit geçirmisiniz..fakat anlamadıgım bir konu var ..eski kasa şahinin suyun içinde ne işi var :smiley:) geziyi düzenleyen arkadşların emeklerine saglık.. fakat bu geziden haberimiz olmadı... inşallah bi daki gezilere..bol çamurlar...OTO GÜRBÜZ
bize özendi...

merhaba arkadaşlar bizim bu sohbetimizi farklı bir konu olarak açsak da diğer arkadaşlarda katılsa olurmu.?
18 haziran günü ailemle beraber urlanın güney koylarını araştıracağım. sonrasında bir parkur hazırlarım. :eek: :eek: :eek:

ayrıca mustafa abi ben 2 kez diff. ve şanzımanın yağını değiştirdim ikincisinde de yağ sarı köpüklü hal almış. diff kasılmasına sebeb verdi..

geçen geziye çok istememe rağmen katılamadım fakat urla parkurunuzu heyecanla bekliyorum:smiley:

evren arkadaşım merhab bende senin gibi rav 4 kullanı cısıyım bende 2007 rav 4 var sende galiba arka plakalık sorunu çekiyorsun ben kestirdim kurtuldum. :smiley: :smiley:

18062011091.jpg

Haha :smiley:)) En güzelini yapmışsın valla, benim de aklıma gelmedi değil. O plakalığı hangi akla hizmet tamponun 20 cm. altına öyle koymuşlar anlam veremiyorum zaten. Tamam şekil itibarı ile iyi güzel ama her yerde sürtüyor, uzaklaşma açısını çok olumsuz etkiliyor. Yine de ön tamponun açısı fena değil, ön tamponu vurmayı daha bir kez başarabildim. Dik bir yerden iniyordum ağır ağır, tekerler kilitlenip biraz kayıp hızlanınca düze indiğim yerde vurdu ön tampon. İndim baktım delinen karter yamulan radyatör var mı diye, asayiş berkemal olunca devam ettim :D

Levent Abi Urla parkuru güzel olur valla. Ben de yeni etkinlik ne zaman olacak diye bakınıyorum ara ara. Mevsim yaz olunca etkinlikler kesat tabi ama yine de çok ara vermeyelim :smiley:

MUHARREM33MUHARREM' Alıntı:
evren arkadaşım merhab bende senin gibi rav 4 kullanı cısıyım bende 2007 rav 4 var sende galiba arka plakalık sorunu çekiyorsun ben kestirdim kurtuldum. :smiley: :smiley:

Gezenbilir İzmir Grubu off road yapmadı da ailecek piknik yapmıştı 25 Haziran pazar günü
Tabanway Off road grubumuz yani.
;D

Sizleri de yönlendirmem lazımdı. :(

leventcim gecen pazar gittigin urla seferihisar parkur guzel olur, bence en kisa zamanda organize olalim...

Serkan'ım Festivale gidiyor musun.??

Bildiğin gibi annemin durumu nedeni ile şehirden fazla uzaklaşamıyorum bu sebeble gidemeyeceğim ben.
:(

ben de sana soracaktim muratcim, nasil oldu annen, cikti mi hastaneden? tekrar acil sifalar diliyorum... sanirim ben de gidemeyecegim muratcim, ben de kucuk bir kaza gecirdim, sagim solum sisti morardi, bir sure yattim ancak toparlaniyorum :smiley: henuz o kadar yol yapamam...

Geçmiş olsun Serkan'ım.

Annem hala Ege Tıp ta. Bir yoğun bakımda bir KBB'de.
:(

Ma Arkadaşlar,

İzmir'de Off - Road gezisi yapılmadığından dem vuran arkadaşlarımız var.

Lütfen şu sayfayı da ziyaret ederek bir iki mesaj yazınız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77491

İyi Çalışmalar.

Manisa yakın Serkan'ım.

45 dakika içinde hastaneye yatırırız seni.

Hunini ben alırım. Çalar Saatini Levent.
;D

durun allasen serkan & murat hocalarım... bu haftamı manisaya hasta (Kendi tabirleri ile=anlaşılamayan insanlar) götürmekle geçti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR