Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
merhaba arkadaşlar. bu gün yeni arızalarım var size. ;D ;D ;D marş motorunun şanzımanı zaten gitmişti. v kayış otomatik gergi polya rulmanı, krank polye rulmanı, kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiği beyni ve en önemlisi anfim gitti. seferihisar sanayisinde oto elektrikçi arkadaşım var, ben kendisini oto elektrikcisi olarak bilirim. ama ne adammış sonradan anladım. bu malzemeleri parçacıya sorduk yaklaşık 1000tl dedi. 1000tl yi duyan arkadaşım sinirle bir girdi arabaya, gergi kayış polya rulmanı, krank polye rulmanı, kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiği söktü attı. polyaları alıp tornacıya gitti. her birini tornada rulmanlarını açıp, yerine kendisinde bulunan alman marka korumalı kuru rulman takıp,vida somun ile sıkıştırıp vidanın baş ve uç kısmını frezede şişirip gelip yerine taktı. inanın orjinalinden daha sağlam oldu. kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiğinin beynini ise açıp her röleyi her direnci tek tek ölçtü. çalışmayanları hurdalığından bulduğu malzeme ile tamamladı. bu işler sabah saat 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü. işin sonunda bir daha bu vaziyette gelme bana dedi. meğerse adam marifetlerini saklıyormuş. abi bu kadar marifetin var da neden yapmıyorsun dediğimde ise bana leventcim kıymet bilmiyorlar dedi. ben tamircimi buldum arkadaşlar.
anfiye gelince onu kurtaramadık çöpe attık sıfırını taktık.