Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,526
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

...

P1010586.JPG

P1010587.JPG

P1010588.JPG

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

merhaba arkadaşlar. bu gün yeni arızalarım var size. ;D ;D ;D marş motorunun şanzımanı zaten gitmişti. v kayış otomatik gergi polya rulmanı, krank polye rulmanı, kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiği beyni ve en önemlisi anfim gitti. seferihisar sanayisinde oto elektrikçi arkadaşım var, ben kendisini oto elektrikcisi olarak bilirim. ama ne adammış sonradan anladım. bu malzemeleri parçacıya sorduk yaklaşık 1000tl dedi. 1000tl yi duyan arkadaşım sinirle bir girdi arabaya, gergi kayış polya rulmanı, krank polye rulmanı, kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiği söktü attı. polyaları alıp tornacıya gitti. her birini tornada rulmanlarını açıp, yerine kendisinde bulunan alman marka korumalı kuru rulman takıp,vida somun ile sıkıştırıp vidanın baş ve uç kısmını frezede şişirip gelip yerine taktı. inanın orjinalinden daha sağlam oldu. kapı otomatiği swıch i, pencere otomatiğinin beynini ise açıp her röleyi her direnci tek tek ölçtü. çalışmayanları hurdalığından bulduğu malzeme ile tamamladı. bu işler sabah saat 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü. işin sonunda bir daha bu vaziyette gelme bana dedi. meğerse adam marifetlerini saklıyormuş. abi bu kadar marifetin var da neden yapmıyorsun dediğimde ise bana leventcim kıymet bilmiyorlar dedi. ben tamircimi buldum arkadaşlar.
anfiye gelince onu kurtaramadık çöpe attık sıfırını taktık.

Valla levent abi geçmiş olsun işin ehli bi ustayla ucuz atlatmışsın sevindim halledebildiğine öyle usta da zor bulunur.. Anfiye ben de üzüldüm valla hocam nazarım değdi ;D

saolun arkadaşlar. ayak gazilerinin durumları nasıl gidiyor. bu arızalar kazanım oldu benim için. hafta sonları denize nerelere gidiyorsunuz. ( gerçi bu başlıbaşına konu açma sayfası olmalı)

Geçmiş olsun Levent abi,

Seferihisar ve yakınlarında hoş bir parkur yaratabilirsek o tarafa gezi yapalım mı abi ?

benim ayak iyilesiyor yaralar kapandi ama bir tanesi cok derin :D :D :D bekliyoruz kapanacak o da eli mahkum...

gezıdekı fotolar cok guzel..iyi vakit geçirmisiniz..fakat anlamadıgım bir konu var ..eski kasa şahinin suyun içinde ne işi var :smiley:) geziyi düzenleyen arkadşların emeklerine saglık.. fakat bu geziden haberimiz olmadı... inşallah bi daki gezilere..bol çamurlar...OTO GÜRBÜZ

O şahin oraya piknik yapmak için gelmiş.
Derenin derin olmayan bir noktasına park ederek kaporta üzerinde demleniyorlardı.
Zaman içinde aracın altından akan su araç lastiklerinin kuma gömülmesine sebep olmuş.

Akşam geri dönmek için araçlarını çalıştırmaya kalkınca anladılar durumu.
Mustafa ağabeyin Hilux'u kurtardı battıkları kumdan.

bu yuzden her zman tek terçihim..4*4* araçlar olmuştur...allahtan ı arazı araçları varmış ki çekmişler..ya olmasaydı..epey beklerlerdi sanırım ..:smiley:))

TezzMertek' Alıntı:
O şahin oraya piknik yapmak için gelmiş.
Derenin derin olmayan bir noktasına park ederek kaporta üzerinde demleniyorlardı.
Zaman içinde aracın altından akan su araç lastiklerinin kuma gömülmesine sebep olmuş.

Akşam geri dönmek için araçlarını çalıştırmaya kalkınca anladılar durumu.
Mustafa ağabeyin Hilux'u kurtardı battıkları kumdan.

Tam olarak öyle olmadı aslında Murat. Bahsettiğin demlenme olayını Toros üzerinde yapıyorlardı ve o hiç zorlanmadan çıktı gitti. Şahin onların yanına gelmişti, kafası güzeldi tabii ki, derenin içinde arabayla ileri geri gidip geldikçe en son kendini batırdı ;D

Olabilir :smiley: Batmadan önce yaptıkları atriksiyonları göremedim ben.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR