Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)
Yürüyüş Raporu ;
Narlıdere ye Ulaşım = 8 Nolu Güzelbahçe Belediye otobüsleri ile her 20 dakikada bir Halkapınardan kalkıyor.
Narlıdere'den Ulaşım = Narlıdere Belediyesi yakınlarından Konak'a bir çok otobüs geçmektedir.(5-8-82-209-370)
Yürüyüş Başlangıç = 09:15
Öğle Molası = 12:00 / 13:15
Yürüyüş Sonu = 17:40 (Belediye Otobüsündeydik ;D )
Toplam Yürünen Saat = 7,5 saat
Yürünen Mesafe yaklaşık 14 km.
Çatalkaya zirveye ulaşamadan GPS şarjı bittiği için bakamadım.
En son kayıtta 4,00 Km de kalmış olduğumuzu söylemem yeterlidir.
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)
yaa ooffff
telefonumun azizliğine uğradım imi.. 7.40 ta uyandım gelemedim :-\
gelmeyi en çok istediğim parkurlardan biriydi..
hep bir aksilik çıkıyor zaten..
cumartesi günü izci kulübüyle altınvadide yürüdüm pazar günüde sizle gelicektim ki sabah alarm çalmadı :-X
murat bey doğa yürüşlerini sayenizde takip etmeye başladım. bu sebeble size teşekkür ederim. bu keyifli geziyi ve fotoğrafları paylaştıpınız için teşekkür ederim
yaa ooffff
telefonumun azizliğine uğradım imi.. 7.40 ta uyandım gelemedim :-\
gelmeyi en çok istediğim parkurlardan biriydi..
hep bir aksilik çıkıyor zaten..
cumartesi günü izci kulübüyle altınvadide yürüdüm pazar günüde sizle gelicektim ki sabah alarm çalmadı :-X
Sen ver o cep telefonunu bana.
Geocaching kutusu diye Dağda toprağa gömelim.
Bir işe yarasın bari.
;D
sinan54' Alıntı:
murat bey doğa yürüşlerini sayenizde takip etmeye başladım. bu sebeble size teşekkür ederim. bu keyifli geziyi ve fotoğrafları paylaştıpınız için teşekkür ederim
fotolar cok guzel... ama fotoğrafta omer abinin sanatını konusturdugunu bılıyoruz ve gene merakla beklıyoruz...katılanın 1 pişman kacıranın 1000 pişman olcağı bir yürüyüş oldu , doktor ve doktor olma yolundakı arkadaslarımızın muhabbetlerı cok kyıflıydı hepsıne slm olsun , taby ender ve fikret abimizi de unutmamak gerekır.. :
bu güzel yürüyüşte olan herkese verdikleri keyifli sohbet ve birbirini kollamalar için;
ömer ve murat'a da rehberlikleri için çooook teşekkür...
fotoğrafların fotoroman gibi oluşu da hoş
ortonkan' Alıntı:
bu güzel yürüyüşte olan herkese verdikleri keyifli sohbet ve birbirini kollamalar için;
ömer ve murat'a da rehberlikleri için çooook teşekkür...
fotoğrafların fotoroman gibi oluşu da hoş
Biz teşekkür ederiz.Gerçekten tahminimdende öte keyifli bir yürüyüş oldu
Uygun zamanlarında tekrar bekleriz Onkan.Birazdan bende fotoğrafları yüklemeye başlayacağım