KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 19 Aralık 2010 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)
Çok keyifli ve çok ıslak bir yürüyüş oldu ;D
Dağlarda böylesine ikinci sırılsıklam oluşum
Yağmur sürekli yağdı durdu.
Durduğu anlarda çekebildiğim fotoğrafları akşam sizlerle paylaşacağım arkadaşlar
Çiseleyen yağmur altında Çatalkaya Tepesine çıkmamızı sağlayan orman yoluna ulaştık. Tam sırt hattı üzerinde olduğu için artık patika yürüyüşlerimiz bitmiş 2,4 km Orman Yolunda yürüyüş yapmıştık.
[attachment=4]
Yağmur zaman zaman duruyor ve güneş açıyordu. Bu esnada tüm arkadaşlar fotoğraf makinelerine sarılıyordu.
[attachment=5]
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)
Hedefimiz Çatalkaya Tepe gözler önüne serildi.
[attachment=1]
Sırt hattında ki yolda yürüyüşe devam. Güneşte içimizi ısıtıyorDU. du diyorum çünkü 15 dakika sonra başlayan sağanak yağmur o kadar şiddetlendi ki anlatmak için kelimeler yetmez.
[attachment=2]
İzmir Dış Körfez manzarası eşliğinde yürüyüşümüz devam ediyor.
[attachment=3]
Emre kayalara karşı poz verirken arka planda Yagın kulübeli Çatalkaya Tepesi.
[attachment=4]
Zirveye ulaşan yolu kısaltmak için kullandığımız yan geçiş girişi.
[attachment=5]
Çatalakaya Tepesine sağanak yağmur altında ulaşmış kısa bir moladan sonra tekrar aşağıya inişe geçmiştik.
Gavurloluk üzerinden altınvadiye inme planlarımızı yağmurun kesintisiz yağmesı ve Altınvadi Dere yatağında bulunan derenin debisinin yükselmesi sebebi ile geldiğimiz yolda geri dönüşe geçmiş yolumuz üzerinde ki ağaçlık düz alanda öğlen yemek molası vermiştik.
Kısa süren yemek molamızdan sonra hemen dönüşe devam etmiştik. "Eşşek gibi taşırım. Kral gibi yaşarım ." felsefemize ait fotoğrafları Ömer Adil yerleştirecektir büyük ihtimalle.
ohh maşaalahh süper yerlermiş , benim kuzen narlıderede askerlik yapıyor , yeni gitti ... merak ediyordum bende nasıl bir yer acaba diye ... tşk paylaşım içinn ...
Ege Ordu Komutanlığında olması lazım. Ooo o garnizon bizim yürüdüğümüz yerleden çok daha güzel.
Bir sürü tepe vadi yamacı var. Daha alçak irtifa da olsalarda Askeri bölge olduğu için orman dokusu çok daha sık orada.
çok soğuk olmasa bile çok fena rüzgar esiyormuş orda , doğru mu ? istihkamcı yapmışlar çocuğu , bol bol çukur kazıyormuş : ) mezarcı diyorlarmış hatta hahah : )...