Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,132
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Herkese Merhaba,

Pazar günü beklediğimden de fazla yağmur yağdı. Artık kol böreği mi diyeyim su böreğimi bilemedim :D
Bazı arkadaşlar (sitede ki uyarıları görmediklerinden sanırım) yağmura hazırlıksız geldiğinden, iyice ıslandılar. Umarım çok üşütmemişlerdir !
Zaman zaman (hatta çoğu zaman sağanak halinde) yağan yağmura rağmen neşeli bir yürüyüş oldu. Küçük yürüyüşçümüz emre'nin bir ara neşesi gitti ama sonra yemek molası ile keyfi yerine geldi :D
Dönüş yolu boyunca sürekli atıştırdığımız dağ çilekleri de ayrıca çok güzeldi.

Yürüyüşü organize eden muhterem insanlara (murat & ömer) fevkâlade teşekkür ederim.

Gelelim ne kadar neşeli bir yürüyüş olduğunu belgelemeye :D İşte beklenen fotoğraflar....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Mezarlık içinden yavaş yavaş yükselmeye başlıyoruz...
[attachment=1]

Hava çoğu zaman kapalı idi...
[attachment=2]

Orman yolundan s yaparak yukarı tırmanıyoruz...
[attachment=3]

İşte neşemizin ilk kanıtı...
[attachment=4]

Yükseldikçe manzara güzelleşti...
[attachment=5]

Gezenbilir Çatalkaya (1).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (2).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (3).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (4).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (5).jpg

Tırmanmaya devam...
[attachment=1]

Yolda aramıza bir misafir daha katıldı :eek:
[attachment=2]

İşte ikinci kanıt...
[attachment=3]

Yağmur altında bile poz vermeyi de ihmal etmedik :D
[attachment=4]

Tepeyi aştığımızda zaman zaman benim de kamp yaptığım orman içinde ki düzlük alana vardık...
[attachment=5]

Gezenbilir Çatalkaya (6).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (7).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (8).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (9).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (10).jpg

Çok güzel fotoğraflar,
Paylaşımlar için teşekkürler,

Kanıt no :3
[attachment=1]

Çatalkaya yangın gözlem kulesi yolundan Narlıdere ve körfezi manzarası...
Karşı kıyılarda tuzla görünüyor...
[attachment=2]

İşte çatalkaya yangın gözlem kulesi gözüktü...
[attachment=3]

Kule dönüşünde yemek molamızı verdiğimiz düzlük..
[attachment=4]

Neşemizin kanıtı no:5
[attachment=5]

Gezenbilir Çatalkaya (11).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (12).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (13).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (14).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (15).jpg

Dönüşümüz biraz sert bir inişle nihayete erdi
[attachment=1]

Bir daha ki yürüyüşte görüşmek üzere...
[attachment=2]

Gezenbilir Çatalkaya (16).jpg

Gezenbilir Çatalkaya (17).jpg

Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait bir iki fotoğraf da ben göndereyim. Yağmurun ara ara şiddetli yağması fotoğraf yönünden beni üzdü. Ama grup olarak aldığımız keyif anlatılmaz. Yaşamanız gerekir. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

IMG_8769.jpg

IMG_8772.jpg

IMG_8775.jpg

IMG_8776.jpg

IMG_8771.jpg

devam

IMG_8777.jpg

IMG_8788.jpg

IMG_8791.jpg

IMG_8792.jpg

IMG_8793.jpg

Ne ıslandık ama..

IMG_8794.jpg

IMG_8795.jpg

IMG_8796.jpg

IMG_8797.jpg

IMG_88031.jpg

Yağmurun sürekli yağacağı aklımıza gelmedi. :eek:
Hazırlıklı olsakta değişmeye fırsat bulamadık :p

Emre dönüşte otobüste sıcak basınca,
dağda üşümeyi tercih ederim dedi.

Murat Emre 'nin sarp kayalık fotoğrafının asparagas olduğunu ortaya çıkarmışsın ;D

Katılan tüm arkadaşlarıma kuru günler dilerim :D
Ama inanıyorum herkez tekrar ıslanmaya hazır ;)

DSC04954.jpg

DSC04954.jpg

Doğa Yürüyüşümüzün Sanal Yürüyüş dosyası olan Google Earth Dosyası ise;

[attachment=1]

Murat dosya gözükmüyor? Yeniden yükler misin ?

Ekli dosyalar

• NarCity AVM - Catalkaya .kml
    1.2 MB · Görüntüleme: 359

cemxderya' Alıntı:
Doğa Yürüyüşümüzün Sanal Yürüyüş dosyası olan Google Earth Dosyası ise;
[attachment=4]

Murat dosya gözükmüyor? Yeniden yükler misin ?

Murat senin yüklediğinde rota eksik gözüküyor ben düzeltip yükledim. Şaka maka 13 Km civarı yol yapmışız. Ben kısa yürüdük diye düşünüyordum :D
[attachment=1]

Ekli dosyalar

• Çatalkaya Kulübe Narlıdere Yolu.kmz
    8.7 KB · Görüntüleme: 201

Kutadgu' Alıntı:
Su böreği olduk ama hepimiz büyük keyif aldık.
Hafta sonu gelse de gene gitsem diyorum.
Gökkuşağı çıktı[attachment=1]
Yakışıklı[attachment=2]
Yağmur[attachment=3]
Arkadaşım eşşek[attachment=4]
Sarp kayalıkları tırmandık[attachment=5]

kesinlikle katılıyorum ertan abi :smiley:))))))))))

Gördüğüm kadarı ile katılan herkes pozitif enerji patlaması yaşamış :smiley:
Hoş fotoğraflarda zaten belli.Darısı,fotoğraflarımızı görüp yaşamak isteyen her doğaseverin başına diyorum :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

PC192029.jpg

PC192032.jpg

PC192033.jpg

PC192036.jpg

PC192051.jpg

cemxderya' Alıntı:
Murat senin yüklediğinde rota eksik gözüküyor ben düzeltip yükledim. Şaka maka 13 Km civarı yol yapmışız. Ben kısa yürüdük diye düşünüyordum :D
baya yürümüşüz :smiley:)[attachment=1]

ben 11 diye yazmıştım düzelteyim o zaman ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR