KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Umutlar Ahmet umutlar... 84 yılından bu yana değişiyor dünya, herşeye rağmen insan ölümleri bitmiyor .. ahh keşkeler oluyor yine de.. şimdi de sıradan basit bir doğal afetle 28 insan can verdi.. bilmem nereye gider, nicedir halimiz.. başımız sağolsun..
ya arkadaşlar bişey sölicem etkinliğe falan giderseniz banad haber verin. bu arlar düğün telaşı içinde olduğumuz için netten fazla takıp edemıyorum.0 506 320 29 45 bu benm numaram zahmet olmazsa mesaj atın ben sıze gerı dönerım etkınlıklerden haberım olsun kı geleyım
yanı o zaman ben gelemesemde olur.baksanıza melihi isteyıp duruyosunuz.yanlız şu bı gerçek melihin gelmesı için önce benı ıstemem lazım.ben ıstemezsem melih gelmez yanı....
Büyük bir terslik olamzas pazartesi saat 8 gibi olmasada 9 gibi gelebilirim. Hatta mahalleden sazcı arkadaşıda alır gelirim ( Serkan duymasın kızar sonra )
O zaman anlaşalım birdahaki geziye melihte gelsin, sende gel. Anlaştık insallah
Melike birşeye dikkatini çekeyim.
Bunların gezilerinde insanlar değil arabalar yürür.
Tabanvaycılarla karıştırmıyorsun değilmi.
Yağmurlar geldi OFFFçular gözünüz aydın.
Büyük bir terslik olamzas pazartesi saat 8 gibi olmasada 9 gibi gelebilirim. Hatta mahalleden sazcı arkadaşıda alır gelirim ( Serkan duymasın kızar sonra )
O zaman anlaşalım birdahaki geziye melihte gelsin, sende gel. Anlaştık insallah
Bekleriz basımızın üstünde yeriniz var
Hatta 3-4 ekemde kamplı bir gezi yaparız.
Cumartesi pazar kamp atar pazartesi aksam üstü direk düğüne kamp kıyafetleriyle gideriz. Tabi o kıyafetlerle sizi bilmem ama beni kesin düğüne almazlar