KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Küçük gezginler, soldaki benim minik, sağdaki ise Serdar'ın miniği ;
Topluca bir fotoğraf ;
Ve en eğlenceli kısımlardan biri ; içimizdeki çocuğa gem vurmamak lazım İçindeki çocuğa gem vurmayan ve kim kimi yukarıda bırakır oyununu oynayan arkadaşlarımız
Ve bu güzel kampın sonunda, Gölcük manzarasında ayrılmadan hemen önceki fotoğraflarımız ;
Sonuç itibarı ile çok güzel geçen iki gündü. Yeni tanıştığımız birçok arkadaşımız oldu. Muhabbet, eğlence, yardımlaşma çok güzeldi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Benden bu kadar. Gece 12 de başlayıp, şu saatte ancak bitirebildim fotoğrafları.
Evet bizde kendimize imrendik.
Bu kadar çabuk mu kaynaşılır.?
Bu kadar güzel mi eğlenilir.? Bu kadar mı yiyenbilir olunur.?
Bir gezide bu kadar mı çeşitlilik çeşitlilik olur.
Yürüyeni ,motorcusu, arabacısı, karşılayıcısı, çalgıcısı, türkücüsü, ((oynayıcısı eksik idare edin)) bir arada bulunur.
Pardon taaa uzaklardan katılımcısı.
Kıssadan hisse herkese teşekkür ederim.
İzmirde yiyenbilirden uçanbilire bu kadar farklı gruptan insanın birarada toplandığı nadir buluşmalardan biri oldu gerçekten
Bu buluşma için emek harcayan herkese,bize ev sahipliği yapan misafirperver Ödemişli arkadaşlara ve neşesiyle,enerjisiyle ortak olan herkese teşekkürler.
Kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.
Benim evde malzeme hazırlığı tamamlandı sonunda.
Bu kadar çok malzemeye ne gerek var diyen arkadaşlara ;
7 Kişi için çadır-tulum ve mat ayarlamanın yanında 9 kişi için araç planı yapmıştım.
Fotoğraftaki malzemeler 7 tulum - 3 çadır - Çadırlar için alt branda ve tulum matları.
Tüm malzemeleri asansör ile 9 kat aşağı indirdim.
Enişte'nin aracın yanına yerleştirdikten sonra,
Düzgünce bagaja istifledim.
Cumartesi sabah 09:10'da evden çıkmamıza rağmen yeğenim İlker'in güzel sürücülüğü ile 09:25'de Bornova Metro önüne ulaşmıştık.
Bornova - Kemalpaşa - Turgutlu - Sard derken birden Kırkoluk Çeşmesine ulaşıverdik.
Sart Beldesinde kahvaltı yapmayı planlıyorduk ama açık bir tesis bulamayınca yola devam etmiştik.
Ankara'dan Zerrin 40 oluk çeşmesinden su dolduduruken.
Valla 40 adet. Üşenmedim saydım.
;D
Gözleme ve Çay molamızdan.
Yöresel Ürünler pazarı
40 Oluk Çeşmesi karşısında bulunan Çarşının bir görüntüsü.
40 Oluk Çeşmesine ;
Salihli'den ya da Turgutlu dan gelirken Bozdağ - Ödemiş sapağından içeri girerek ulaşabilirsiniz.
Bizim masa.
Alo alo makinemi hangi arada aldınız da çektiniz bu fotoğrafı.
Hatice hocamız su doldurma etkinliği yapıyor.
40 oluktan birer yudum su doldudurup o suyu sağlık için içmeli diye bir gelenek var diye hatırlıyorum.
Yanlışım varsa Rengin düzeltir beni.