KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Güzel bir doğada, yeni tanıştığım dostlar ve eski dostlar ile birlikte, keyifli bir faaliyet geçirdim, katılan, destek veren ve paylaşan herkese çok teşekkürler ediyorum.
Ankara'ya bir gün erken dönmüş olmamdan dolayı telefon açarak üzüntülerini dile getiren Furkan, Serhat, Murat (Endrocu) ve Asiye'ye bir kere daha teşekkür ediyorum, ben de sizleri Ankara'ya bekliyorum en kısa zamanda..
Murat astsubayım yine konuşturmuşunuz enduru motorları Erdek teki gibi anlaşılan güzel bir hafta sonu olmuş emeği geçen ve anlamlı günde orda BAYRAK açan tüm İZMİR gurubu arkadaşlara teşekkürler
Selam,
Bugün telefonla Zerrin' i aradım. Meşgul meşgul meşgul....
En sonunda sıra bana geldi. Sordum, "hayırdır yahu "
Sizler aramışsınız. Konu açıldı, ballandıra ballandıra anlattı İzmir etkinliğinizi......
Saatlerdir, fotoğraflarınızı ve etkinliğinizi inceliyorum, vallahi billahi imrendim....
Yüzlerinizdeki ifadeler, tebessümler o kadar yoğun ve keyif verici ki, anlatamam....
Sevgili Zerrin' in anlattığı kadar varmış. Ne kadar çok eğlenmişsiniz.
İçtenlikle Tebrik ederim....
Güzel bir doğada, yeni tanıştığım dostlar ve eski dostlar ile birlikte, keyifli bir faaliyet geçirdim, katılan, destek veren ve paylaşan herkese çok teşekkürler ediyorum.
Ankara'ya bir gün erken dönmüş olmamdan dolayı telefon açarak üzüntülerini dile getiren Furkan, Serhat, Murat (Endrocu) ve Asiye'ye bir kere daha teşekkür ediyorum, ben de sizleri Ankara'ya bekliyorum en kısa zamanda..
En kısa zamanda Ankara'da olacağımıza eminim.. Bu kadar sıcak ve sevgi dolu bi o kadar da samimi olan dost Zerrin'i ziyaret etmek ve etkinliğinde bulunmak onure edecektir beni ve arkadaşlarımı... görüşmek dileğiyle...