Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Küçük Menderes Gazetesinde

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,390

TezMertek

Zirve
Mesajlar
13,936
Tepkime Puanı
14
Yaş
52
Yer
İzmir
Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneğinin,
29 - 30 Ağustos 2009 tarihleri arasında İzmir - Bozdağ Mermeroluk Orman İçi Dinlenme Tesisleri içersinde yapmış olduğu etkinliği Küçük Menderes Bölge Gazetesi ana sayfada haber yapmıştır.

Gezenbilir Derneğinin bu etkinliğine İzmir üyelerinin yanında Ankara - Denizli kentlerinden de üyelerin katılımı olmuş ve kamp süresince bir çok Doğa Sporu aktivitesi yapılmıştır.

Enduro Motorlar ile Dağ yollarında sürüşler yapılmış ve Bozdağ Zirvesine motor ile ulaşılmıştır.

4 * 4 Off - Road araçları çevre orman yollarında kısa etaplarda sürüş teknikleri yapmanın yanında kamp odunlarının tedarikini de sağlamışlardır.

Gezenbilir Derneğinin Doğa Yürüyüşü grubuna bağlı üyeler, Ödemiş'ten gelerek katılan diğer misafir yürüyüşçülerle beraber 30 Ağustos 2009 Pazar sabahı 07:30 da başladıkları yürüyüşü 10:30 'da Bozdağ Zirvesine ulaşarak Zirve Tırmanışını başarı ile sonuçlandırmıştır.


Gazetenin İlk Sayfasından ;
[attachment=1]

Haber Yazısı
[attachment=2]



 

Etiketler