Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,067

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

abdurrahman abicim fotograflar için teşşkkürler... ama sende daha fazla foto olması lazım 3 foto yetmez

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

A KALENDER' Alıntı:
mustafa'cım daha fazlasını kabul etmiyor site .

Abdurahman bey buda nereden çıktı.??

Yok öyle bir sınırlamamız.

Yusuf Böcek oldu uçtu gitti.
Anladık PC si bozuk ,
Büromuza gelmesini sedm rahatça yüklemesi için hemde 100 Mbps internet hızı ile.

Ses seda çıkmadı.
Daha önce yazdığın gibi kendine saklıyor herhalde.
Tuz alalım ona turşu kurarken işine yarar.
;D

acaba birileri bendenmi bahsediyor :
arkadaşlar çok üstüme geldiniz ya :-\
murat abi kampüse gel dedin ama okulum tam gün ancak hafta sonları kendime vakit ayırabiliyorum . .
pc yi aldım 1 hafta önce ama internet yoktu modem sorunları falan oldu bu mesajı yazmadan 1 saat önce hallettim sorunları..
20 dk sonra yatıcam.. balçova, gaziemir ve kurutepe fotoğraflarını attım bilgisayara
mustafa merak etme fotoğrafların pek gösterişli değil ;D
fotoğrafları vakit bulursam eklicem..
yani turşu kurmaya niyetim yok sirke tuz falan almayın
biraz sabır tamam mı ?

ahahah yusuff... olum senden cok bız seweındık pc almana hayırlı ugurlu olsun...en kısa zamanda bekliyoruz fotoları canım benım kucakladım seni

yusufum balcovaları atmsın bunlarıda beklıyoruz

yine geciken fotolar için özür dileyerekten 8 kasım da çekmiş olduğum fotoğrafları yayınlıyorum

Murat abi nedense en çok seni çekiyorum 8)

Ömer abii

huuu fotoğraf çekiyorum ;D