Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,185
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

Behzat zirve [attachment=1]

Güneşlenen kelebeklerden bazılarınıı uzak mesafedende olsa fotoğraflayabildim [attachment=2]

...[attachment=3]

Papatya tarlaları sarmıştı her tarafı ... [attachment=4]

Körfez [attachment=5]

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

Kurumuş ağaçl dalları ile oynamaktan vazgeçmeyen Murat [attachment=1]

... [attachment=2]

Buz gibi su ayaklara çok iyi geldi [attachment=3]

Pervin Hanımın ayaklarınada tabi [attachment=4]

Yemek zamanı [attachment=5]

Soframız [attachment=1]

Yeteri kadar dinlendikten sonra dönüşe geçtik [attachment=2]

Her bahçede bu güzellikte bir çam ağacı olsa keşke [attachment=3]

... [attachment=4]

Otoban gibi patikamızdan ilerlemeye devam ediyoruz [attachment=5]

çam ormanı içinde ilerliyoruz [attachment=1]

İnsanın için ferahlatan kareler o kadar çok ki [attachment=2]

Bu alanda su kaynağı olsa.Kamp atılırdı.Gece İzmir körfezi bütün güzelliği ile ayaklarımızın altında olurdu [attachment=3]

Hayal edin bakalım,bu şehrin ışıklarını [attachment=4]

... [attachment=5]

Papatya tarlalarının içinden inişe geçtik [attachment=1]

Buyrun daha geniş açıdan bakın ;D [attachment=2]

Bizde kurulalım dedik [attachment=3]

...[attachment=4]

Behzat Düzlüğüne farklı bir noktadan döndük [attachment=5]

Yürüyüş yolundan inişe devam [attachment=1]

Çocukluklarına dönen Murat ve Pervin Hanım [attachment=2]

Erguvan [attachment=3]

Yürüyüş için gelenlerin araçları [attachment=4]

Otelin bahçesinden bir fotoğraf [attachment=5]

Otelin bahçesindeki çiçeklerden bir fotoğraf ile bu etkinliğe ait yükleme işlemişne son veriyorum arkadaşlar
Mutlu kalın her daim... [attachment=1]

Ellerine ve kamerana sağlık Ömer.

Gözlerini unuttum mu.?

Tamam havuç alırım sana 2 kilo.
;D

Aynı parkuru 2 sene önce yürümüştük Ömer ile yağmur altında.

Merak edenler için link;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11722

Çok güzel. Baharın tüm güzellikleri karelere yansımış.

tşk ederim arkadaşlar fotoğraflar çok güzel orada olmak istiyor gönül ama inşallah yakın zamanda oda olucak sevgiler slm lar .

Uzun bir aradan sonra Musa abimizinde sesi çıkmış
Ne güzel ne güzel ;D

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

yaw baharın güzeeliği vurmuş dağlara rengarenk acmıs çiçekler maşallah...özledim yürümeyi

Bir yanlışınız olmalı peki otelden başlayıp birinci düzlüğe kadar olan mesela 3 4 km olarak biliyorum en azından tabelalar öyle söylüyor.

Tabelalar öyle söylüyor gerçekten ve doğru söylüyor
Ama bende doğru söylüyorum. ;D

1.düzlüğe koşu yolunu kullanmadan patikaları kullanarak çıkmanız gerekiyor daha kısa mesafe için.
Alıntı yaptığınız mesajımda da bunu belirtmiştim zaten.

" Balçova Termal Otel önünden Koşu yoluna kadar olan mesafe = 1,7 Km
(Koşu yoluna orman içi patikadan ulaşmak şartı ile)
"